Úvod Správy Derby sa blíži!

Derby sa blíži!

Do dôležitého súboja ŠK Slovan - Spartak Trnava zostáva päť dní.

V sobotu 14. mája nastúpia naši hráči na horúcej pôde Prešova, ktorého trénerom je bývalý hráč a tréner ŠK Slovan Bratislava Laco Pecko. Veríme, že aj za pomoci belasých fanúšikov sa podarí našim hráčom zvíťaziť a upevniť si prvé miesto v tabuľke.

Fanúškovia belasých sa však už teraz tešia na derby zápas ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava, ktorý sa hrá v utorok 17. mája o 19.00 h. Súboje medzi odvekými rivalmi Slovanom a Spartkom boli vždy veľkým ťahákom pre fanúšikov a určite tomu nebude inak ani v utorok.

ŠK Slovan Bratislava Vás všetkých pozýva na utorkový derby zápas, pretože sa určite oplatí prísť. Naši hráči, aktuálni víťazi Slovenského pohára, sú odhodlaní nechať na ihrisku všetko a spoliehajú sa na Vašu obrovskú podporu. Podľa informácii z fanklubu Belasá Šlachta sa môžete tešit aj na pekné choreografie a hlučné chorály ženúce našich hráčov dopredu.

Fanúšikom odporúčame využiť predpredaj vstupeniek, ktorý je cenovo výhodnejší a zároveň aj pohodlnejší, keďže sa tak dá vyhnúť možnému státiu v rade pri pokladniach tesne pred zápasom.

Pre tých, ktorí ešte neboli v jarnej časti na domácom zápase Slovana radi pripomíname, že každé sedadlo bude pred zápasom vyčistené, že bezpečnosť na štadióne sa výrazne zvýšila aj zavedením služby stewardov a že počas prestávky sa môžu tešiť na súťaž v kopaní jedenástok, do ktorej sa môžete ešte stále zapojiť. Polčasovú prestávku však využije ŠK Slovan aj na prezentáciu našich mladých nádejí a počas nej budú vyhlásení najlepší prípravkári jesennej časti sezóny 2010/11 (kategórie U11, U10, U9) a najlepšie hráčky v kategóriách žien i žiačok. Veríme, že si ich naživo pozriete a oceníte potleskom. ŠK Slovan Bratislava odmení originálnimi dresmi aj troch permanentkárov, ktorých sme vyžrebovali pri príležitosti narodenín nášho klubu.

Na záver Vás žiadame, aby ste prišli na štadión v dostatočnom predstihu (min. 45 minút pred začiatkom stretnutia) a bez časového stresu prešli vstupnou bezpečnostnou kontrolou.

Tešíme sa na Vás

ŠK SLOVAN BRATISLAVA

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.