Úvod Správy Posledná šanca zapojiť sa do súťaže!

Posledná šanca zapojiť sa do súťaže!

Do pondelka máte možnosť posielať nám odpovede na súťažné otázky a pokúsiť sa tak vyhrať aj hlavnú jarnú cenu - bicykel od Green Bike.

Dňa 7. mája 2011 by oslavoval svojich 39 rokov jeden z najväčších talentov v histórii ŠK Slovan Bratislava Peter Dubovský. Pri spomienke na Peťa sme pripravili súťažné otázky týkajúce sa práve tejto legendy:

1. Koľko gólov nastrielal Peťo Dubovský vo svojej najúspešnejšej sezóne v Slovane, keď sa stal kráľom strelcov a získal tak so Slovanom federálny titul?
2. V ktorom bratislavskom klube Peťo Dubovský začínal s futbalom?
3. Do ktorého slávneho klubu prestúpil Peťo Dubovský v roku 1993 zo Slovana?

Vaše odpovede zasielajte mailom na adresu sutaz@skslovan.com najneskôr do pondelka 16.5. do 9.00 h. K odpovediam uveďte aj Váš telefonický kontakt. Troch z Vás, ktorí správne odpoviete, vyžrebujeme najneskôr v pondelok do 15.00 h a zverejníme na našej klubovej stránke.

Peťo Dubovský dokázal okrem iných predností dokonale premienať pokutové kopy. Traja vyžrebovaní fanúšikovia  budú počas polčasovej prestávky derby zápasu ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava (17. mája o 19.00, Pasienky) súťažiť práve v premienaní pokutových kopov a snažiť sa tak napodobniť talent Peťa Dubovského.

Víťaz tejto súťaže postúpi spolu s víťazmi ostatných súťaží do veľkého finále v rámci záverečného domáceho zápasu v sezóne 2010/11, v ktorom bude hlavnou cenou bicykel od spoločnosti Green Bike a permanentná vstupenka na sezónu 2011/12.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.