Úvod Správy Štepanovský v Senici, Marinkovič v Bratislave

Štepanovský v Senici, Marinkovič v Bratislave

Aktuálne informácie z diania v A-tíme ŠK Slovan Bratislava.

Aktuálne informácie z diania v A-tíme ŠK Slovan Bratislava:

Hosťovanie Mária Pečalku z Hapoelu Tel Aviv ešte nie je administratívne doriešené. Belasí sa síce dohodli s 31-ročným stopérom či defenzívnym stredopoliarom na podmienkach spolupráce, zostáva však ešte dotiahnuť všetky formality s izraelským klubom a zaregistrovať transfer v medzinárodnom systéme, čo bude možné až po 1. februári.

Peter Štepanovský odchádza na polročné hosťovanie do Senice. Opačným smerom je stále aktuálny príchod Juraja Pirosku, ktorý v týchto dňoch už trénuje po operácii pruhu. O tomto prestupe však budú kluby rokovať až po návrate zo sústredení v Španielsku resp. Turecku.

ŠK Slovan zatiaľ nevyužije opciu na kúpu brankára Lukáša Hrošša, ktorý sa tak vráti späť do Nitry. Vzhľadom na to, že v kádri belasých je napriek záujmu viacerých zahraničných klubov Matúš Putnocký, by momentálne nebolo ideálnym riešením kúpiť ďalšieho gólmana porovnateľných kvalít.

Ruský stredopoliar Nika Piliev, ktorý je od pondelka v Slovane na skúške, absolvuje s mužstvom aj sústredenie v Španielsku.

Vo štvrtok pricestoval do Bratislavy už aj 18-ročný srbský obranca Marko Marinkovič, ktorý v pondelok tiež poletí s A-tímom Slovana do Valencie.

Vyšetrenia kolena Erika Čikoša našťastie nepotvrdili najhorší možný scenár – pretrhnutie operovaného väzu. Dvadsaťštyriročný krajný obranca by sa mal v najbližších dňoch opäť zapojiť do tréningového procesu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.