Úvod Správy Federálne derby Slovan - Slavia sa blíži

Federálne derby Slovan - Slavia sa blíži

Prídite podporiť Slovan v priateľskom zápase proti pražskej Slávii. Vstup na zápas je voľný.

Mnohí z fanúšikov Slovana s radosťou spomínajú na tradičné federálne derby zápasy medzi Slovanom a klubmi pražských „S“. Ligové zápasy Slovana so Spartou a Slaviou patrili vždy k ozdobe Česko-Slovenského futbalu. V sobotu 28.januára o 14:00 máte možnosť si takýto zápas pozrieť naživo v Bratislave.

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava pozýva všetkých fanúšikov Slovana a dobrého futbalu na priateľský zápas ŠK Slovan Bratislava - SK Slavia Praha, ktorý sa odohrá 28.januára o 14:00 na Pasienkoch (umelá tráva). Vstup na zápas je voľný. Tento zápas je zároveň posledným zápasom pred odchodom A-tímu na sústredenie do Španielska.

V sobotu sa okrem spomínaného zápasu koná aj futbalový turnaj fanúšikov Slovana, ktorý nesie názov Bouleho memoriál – Belasá Šlachta CUP 2012. Fanklub pozýva všetkých fanúšikov na túto akciu, kde bude panovať dobrá nálada, futbal v podaní samotných fanúšikov a spomienka na legendárneho fanúšika Bouleho. Akcia sa začína už od 8:00 v športovej hale Mladosť. Finálový zápas je naplánovaný na 17:00 a účasť na ňom prisľúbili aj niektorí z hráčov A-tímu a funkcionári klubu. Fanklub zároveň informuje, že z časovej tiesne sa nezúčastní celého zápasu ŠK Slovan Bratislava – SK Slavia Praha, ale minimálne jeden polčas si ujsť nenechá.

ŠK Slovan Bratislava

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.