Úvod Správy Fanúšikovia Klub a fanúšikovia na jednej lodi: Venujte sa podpore Slovana, nie súperovi

Klub a fanúšikovia na jednej lodi: Venujte sa podpore Slovana, nie súperovi

Zástupcovia klubu sa stretli s fanúšikmi.

V pondelok sa uskutočnilo stretnutie zástupcov vedenia ŠK Slovan Bratislava s priaznivcami z C-sektora a ďalších fanúšikovských zoskupení. Odkaz znie jasne – ide nám o Slovan, nie o urážky súpera!

Pre Slovan je popri športovom úspechu prioritou aj hladké zabezpečenie priebehu odvety s Ferencvárosom z pohľadu bezpečnosti i diania v hľadisku.

Aj preto dnes vedenie klubu na čele s generálnym riaditeľom Ivanom Kmotríkom ml. absolvovalo stretnutie s fanúšikmi z C-sektora i so zoskupeniami Ultras Slovan a USP.

Zo stretnutia vzišlo nasledovné komuniké:

„Spoločne ako klub a fanúšikovia vyzývame všetkých priaznivcov Slovana, aby sa v tomto dôležitom zápase nenechali vyprovokovať. Vyzývame fanúšikov, aby sa zdržali akýchkoľvek národnostných pokrikov a nesnažili sa na štadión priniesť akékoľvek národnostne ladené transparenty. Zdržte sa hádzania pohárov či predmetov na hraciu plochu. Akékoľvek takéto konanie vrátane národnostných urážok môže mať za dôsledok uzavretie štadióna na najbližší európsky zápas!

Naším spoločným cieľom je vytvoriť fantastickú atmosféru a venovať sa podpore nášho mužstva. Nech sú fanúšikovia počas celého zápasu za akéhokoľvek stavu tým správnym hnacím motorom pre belasých. Venujme sa prosím podpore svojich a Slovanu, nie súperovi.“

Veľmi si vážime, že zástupcovia C-sektora i zoskupení Ultras Slovan a USP to vnímajú rovnako ako klub. Spoločne nám ide o Slovan, o fanúšikov a budúcnosť. Ak nechceme prísť o ďalšie krásne európske zápasy, venujme sa podpore svojich a nie urážaniu druhej strany, pretože to nám nič dobré neprinesie.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.