Úvod Správy Pauschek sa už teší na svoj návrat

Pauschek sa už teší na svoj návrat

Na Slovan čaká v podobe Salzburgu posledná výzva v tomto kalendárnom roku.

V stredajšom zápase proti rakúskemu Salzburgu ukončí ŠK Slovan Bratislava svoje pôsobenie v Európskej lige UEFA. Slovenského majstra čaká náročný súboj s nepríjemným súperom. Navyše, Bratislavčania sa nemôžu spoľahnúť na viacero opôr zo základnej zostavy pre zranenia, alebo tresty.

Aj napriek tomu chce Slovan zakončiť kalendárny rok 2011 úspešne, najlepšie víťazstvom. „Motivácia je zrejmá. Hráme proti silnému súperovi. V kabíne však vládne pohoda. Chalani mali tri dni voľna, sú oddýchnutí a pripravení na ťažký súboj. Už iba vybehnúť na trávnik a ukázať, čo v nás je,“ povedal o blížiacom sa súboji Lukáš Pauschek.

Práve on sa v zostave objaví po dlhom čase. Zranenia a zdravotné problémy sú ale minulosťou a nádejný futbalista je odhodlaný vydať zo seba to najlepšie.

„Nehral som vyše dvoch mesiacov. Na zápas sa veľmi teším. Uvidíme, akú zostavu tréner zloží, no veľa možností nemá. Je teda dosť vysoká šanca, že budem hrať a nesmierne sa na futbal teším. Dúfam, že sa mi konečne po dlhej dobe podarí nastúpiť a predviesť čo najlepší výkon,“ poznamenal devätnásťročný bratislavský odchovanec.

Hrať v pohárovej Európe je pre každého futbalistu splnený sen. Pre mladíka, akým je Pauschek môžu byť podobné súboje nesmierne cenným poznaním do budúcnosti. „Každý mladý hráč považuje príležitosť hrať v Európskej lige za veľkú výzvu. Je to o niečom inom ako slovenská súťaž. Mám veľkú šancu nazbierať nové skúsenosti,“ uvedomuje si obranca Slovana.

V prípadnom návrate do zápasového tempa nečaká na Lukáša Pauscheka ľahká výzva. Práve on by mal zrejme eliminovať rýchlonohého Slováka Dušana Šventa. „Je to výborný hráč, navyše veľmi rýchly. Nebude nič ľahké ubrániť ho, no všetci hráči na ihrisku budú mať svoju kvalitu a musíme sa s tým popasovať,“ zakončil talentovaný mladík.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.