Úvod Správy Až sedemnásť fanúšikov so správnym tipom

Až sedemnásť fanúšikov so správnym tipom

Zo 100 súťažiacich až 17 tipovalo správny výsledok zápasu Athletic Bilbao - ŠK Slovan (2:1).

Do súťaže v tipovaní výsledku zápasu Athletic Bilbabo - ŠK Slovan Bratislava sa zapojilo 100 súťažiacich, z ktorých až 17 tipovalo správny výsledok 2:1.  Z pomedzi správne tipujúcich bol vylosovaný jeden šťastlivec, ktorý sa stal víťazom súťaže. Je ním Ján Vacula, ktorému gratulujeme a výhru mu  odovzdáme počas polčasovej prestávky zápasu ŠK Slovan – RD Salzburg (14.12. o 19:00).
 
Víťaz súťaže získava novú DOUBLE CEWE FOTOKNIHU aj s podpismi hráčov od partnera Fotolab a zimnú kolekciu Európskej ligy (rukavice, čiapka a šál) od nášho klubu.

Súťažiaci, ktorí správne tipovali výsledok, ale nemali to šťastie byť vylosovaní, získavajú 10€ kupón na CEWE FOTOKNIHU, možnosť dať si bezplatne vyvolať 10 fotiek a 50% zľavu na produkt FOTO NA PLÁTNO.

Všetci súťažiaci, ktorí sa zapojili do súťaže, avšak nesprávne tipovali budú odmenení 10 € kupónom na CEWE FOTOKNIHU a získavajú možnosť dať si bezplatne vyvolať 10 fotiek.

Zároveň všetci súťažiaci budú zaradení do žrebovania o značkový fotoaparát, ktorý venuje spoločnosť Fotolab. Žrebovanie o fotoaparát sa uskutoční až po ukončení účinkovania nášho klubu v skupinovej fáze Európskej ligy.

V priebehu tohto týždňa všetkým zúčastneným zašle náš partner Fotolab informačný e-mail, v ktorom dostanú všetci súťažiaci kupóny na výhry.

Všetkým súťažiacim ďakujeme za ich tipy a už teraz sa môžete tešiť na ďalšiu tipovaciu súťaž s blížiacim sa zápasom ŠK Slovan Bratislava – RD Salzburg.

ŠK Slovan Bratislava

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.