Úvod Správy Niké liga Tigran Barseghjan štvrtým najlepším futbalistom Arménska za rok 2021

Tigran Barseghjan štvrtým najlepším futbalistom Arménska za rok 2021

Nová posila belasých získala v Arménsku pekné ocenenie.

Prvou zimnou posilou belasých, ktorú sme vám už dávnejšie predstavili, je 44-násobný arménsky reprezentant Tigran Barseghjan. Slovan s ním podpísal trojročný kontrakt, ktorý začne plynúť od začiatku roka 2022.

Tigran Barseghjan sa v závere roka dočkal pekného ocenenia. Bol vyhlásený za štvrtého najlepšieho futbalistu Arménska za rok 2021. V tejto ankete sa pred ním umiestnili len jej víťaz Varazdat Harojan (Cádiz), Henrich Mchitarjan (AS Rím) a Eduard Spertsjan (Krasnodar). Na šiestom mieste za Tigranom skončil žilinský stredopoliar Vahan Bičachčjan.

Pre Tigrana bol rok 2021 naozaj nabitý a vydarený. Na klubovej úrovni v drese Astany počas neho odohral 35 zápasov s bilanciou 12 gólov a 9 asistencií. Astane pomohol k primátu vicemajstra Kazachstanu. V drese Arménska si v končiacom roku pripísal 10 štartov, dal v nich víťazné góly v zápasoch s Islandom i Rumunskom.

„Som veľmi šťastný, že budem hráčom Slovana Bratislava. Chcel som sem prísť, pretože Slovan má výborný tím, trikrát po sebe vyhral ligu, a je to klub s bohatou históriou. Vnímam to ako veľmi dobrú šancu aj pre seba, aby som napredoval a pomohol Slovanu k úspechu na domácej i medzinárodnej scéne. Na ihrisku urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby ma fanúšikovia mali radi. V Slovane chcem získať čo najviac trofejí a prispieť aj k úspechom v Európe,“ vyjadril sa Tigran Barseghjan bezprostredne po podpise zmluvy.

Tešíme sa, keď sa Tigran pripojí k tímu na začiatku zimnej prípravy.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.