Úvod Správy Európska liga Belasí už v Dánsku + VIDEO

Belasí už v Dánsku + VIDEO

Naša výprava sa už nachádza v Kodani.

Výprava Slovana Bratislava dnes napoludnie úspešne pricestovala do Kodane, dejiska štvrtkového duelu Európskej konferenčnej ligy.

Belasí absolvovali približne 90-minútový, bezproblémový let z Bratislavy do Kodane. V hlavnom meste Dánska ich podľa očakávaní privítalo chladné počasie, čo vzhľadom na ročné obdobie a zemepisnú šírku nie je žiadne prekvapenie. Teplota je tesne nad nulou, pocitová teplota je pod vplyvom vetra od mora nižšia.

Ešte pred odletom sme sa na letisku rozprávali s naším útočníkom Samuelom Mrázom, ktorý v minulosti hral za Bröndby, mestského rivala FC Kodaň. Samuel ešte v drese Žiliny nastúpil aj na štadióne Parken, kde belasých čaká vo štvrtok náročná skúška.

Pripomíname ešte situáciu v F-skupine Európskej konferenčnej ligy UEFA – prvý FC Kodaň má 12 bodov a skóre 13:5, druhý ŠK Slovan získal 8 bodov pri skóre 8:5, tretí PAOK taktiež 8 bodov so skóre 6:4, a štvrtý Lincoln je bez bodu so skóre 2:15.

Pochopiteľne, duely posledného hracieho dňa v skupine sa hrajú v rovnakom čase. Zápas v Kodani si budete môcť pozrieť naživo na RTVS (Dvojka).

Dnes vám prinesieme aktuálne informácie priamo z Kodane, a taktiež reportáže z predzápasovej tlačovej konferencie a oficiálneho tréningu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.