Belasí budú mať reprezentačné povinnosti

Prehľad belasých reprezentantov.

Počas novembrového asociačného termínu nás na rozdiel od dvoch predchádzajúcich nečaká žiaden zápas, belasí teda budú mať priestor dobiť sily a pripraviť sa na nabitý záver sezóny. Piati hráči z A-tímu a viacerí mládežníci z Akadémie však budú mať v najbližších dňoch reprezentačné povinnosti.

Vasil Božikov je stálicou bulharskej reprezentácii a nechýba v najnovšej nominácii na novembrové zápasy. Bulhari najprv odohrajú prípravný duel na Ukrajine (11. novembra o 18:30), a následne sa v kvalifikačnom zápase predstavia vo Švajčiarsku (15. novembra o 20:45). Náš kapitán bude môcť rozšíriť svoju beztak bohatú zbierku reprezentačných štartov.

Vernon De Marco je po získaní slovenského občianstva tretíkrát po sebe v nominácii slovenskej reprezentácie. Je jediným zástupcom našej ligy v slovenskom elitnom výbere. Medzi náhradníkmi sú aj ďalší naši hráči Vladimír Weiss ml. a Samuel Mráz. Slovensko odohrá kvalifikačné súboje so Slovinskom (11. novembra o 20:45) a na Malte (14. novembra o 15:00).

Jaba Kankava a Guram Kašia patria k oporám gruzínskeho národného tímu, a pochopiteľne, ani jeden z nich nechýba v nominácii trénera Willyho Sagnola. Gruzíncov čaká zaujímavý kvalifikačný duel so Švédskom (11. novembra o 18:00) a prípravný zápas s Uzbekistanom (15. novembra o 15:00).

Filip Lichý a Matúš Vojtko dostali šancu v poslednom ligovom meraní síl s Ružomberkom, a ďalšie minúty na ihrisku môžu získať aj počas asociačného termínu. Obaja sú nominovaní do slovenskej reprezentácie do 21 rokov, ktorá odohrá dva dôležité kvalifikačné duely v Rusku (12. novembra o 18:00) a v Litve (16. novembra o 17:30). Medzi náhradníkmi je náš brankár Martin Trnovský.

David Džavoronok a Martin Mišovič z nášho staršieho dorastu je nominovaný do slovenskej reprezentácie do 19 rokov, ktorá si v španielskej Marbelle zmeria sily v prípravných dueloch s Českom (11. novembra o 16:00) a Nórskom (13. novembra o 16:00).

Adam Hrdina Tomáš Kachnič  sa nachádzajú v nominácii Slovenska do 18 rokov na prípravný dvojzápas so Slovinskom (10. novembra a 12. novembra).

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Názory trénerov po zápase Ligy majstrov UEFA 2024/25 Girona FC – ŠK Slovan Bratislava (2:0).
Dominik sa blysol chytenou penaltou kapitánovi Girony - Stuanimu.
Najbližšie nás v Lige majstrov čaká v novembri domáci zápas s Dinamom Záhreb.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.