Starší dorast v závere vydoloval bod, mladší žiaci víťazne

Prehľad výsledkov mládeže.

Počas uplynulého víkendu boli v akcii tri mládežnícke výbery ŠK Slovan.

Starší dorastenci vyzvali doma vo vždy zaujímavom zápase rovesníkov z Trenčína. Lepšie začali Trenčania, ktorí v 56. minúte viedli o dva góly. Belasí sa však aj vďaka šťastnej ruke trénera Suchomela pri striedaniach vrátili do zápasu. Striedajúci Peter Dornai v 74. minúte znížil, a ďalší čerstvý hráč Ivo Pištek v 82. minúte vyrovnal na 2:2. Tento stav sa už nezmenil, naša U19 tak opäť bodovala a v tabuľke je štvrtá, o bod práve za Trenčínom.

Mladší žiaci nemuseli cestovať ďaleko, počas víkendu sa totiž stretli s Karlovou Vsou. Mladší žiaci do 13 rokov (U13) zvládli svoj zápas bez komplikácii a zvíťazili vysoko 6:1. Naša U13 je lídrom západnej skupiny I. ligy mladších žiakov.

Úspešná bola aj U12, ktorá v gólovej prestrelke zdolala Karlovu Ves 10:8. Aj naša U12 vedie západnú skupinu prvej ligy mladších žiakov v tejto vekovej kategórii.

Naši hráči Martin Homola, Maximilián Marko a Andy Masaryk boli v uplynulých dňoch súčasťou slovenskej reprezentácie do 17 rokov, ktorá odohrala duely 1. kola kvalifikácie na majstrovstvá Európy v Bielorusku. Slovenská „17-ka“ postúpila do ďalšej fázy kvalifikácie, keď postupne remizovala 0:0 s domácim Bieloruskom, zdolala Arménsko vysoko 5:0, a remizovala s Anglickom 2:2. Martin Homola bol s Anglickom v základnej zostave, Maximilián Marko zasiahol do všetkých troch duelov ako striedajúci hráč, a Andy Masaryk striedal v dueloch s Arménskom i Anglickom.

Prehľad výsledkov mládeže ŠK Slovan počas uplynulého týždňa

Slovan U19 – I. liga staršieho dorastu

12. kolo

ŠK Slovan – AS Trenčín 2:2 (0:1) – góly Slovana P. Dornai, Pištek

Zostava Slovana: Hrdina – Hudec (77. Almáši), Vaško, Koseček, Kachnič, Džavoronok, Kušnír, Mišovič (68. P. Dornai), Čongrády, Murcko (68. Pištek, 84. Patrnčiak), M. T. Vician (84. Balko)

 

Slovan U13 – I. liga mladších žiakov

9. kolo

FKM Karlova Ves – ŠK Slovan 1:6 (1:2) – S. Vician 3, Gjakova 2, Hofstädter

Zostava Slovana: Fukna, Mar. Hacker – Zajarný, Rychnavský, Mich. Hacker, Szabo, Havlík, Zanchetta, Hofstädter, S. Vician, Müller, Gjakova, Ricotti, T. Marcelli, Hanták, Bachan, Maderič, Opanasenko, Horník

 

Slovan U12 – I. liga mladších žiakov

9. kolo

FKM Karlova Ves – ŠK Slovan 8:10 (4:6) – Ricotti 2, Rákai 2, Stašiniak 2, Hort, Hutta, Macháček, Bednár

Zostava Slovana: Kaprinay, Strapák – Bečka, Bednár, Biznár, Bučurič, Hort, Hrazdílek, Hutta, Macháček, Marek, Novosad, Ožvold, Priečinský, Rákai, Ricotti, Stašiniak

 

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Názory trénerov po zápase Ligy majstrov UEFA 2024/25 Girona FC – ŠK Slovan Bratislava (2:0).
Dominik sa blysol chytenou penaltou kapitánovi Girony - Stuanimu.
Najbližšie nás v Lige majstrov čaká v novembri domáci zápas s Dinamom Záhreb.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.