Úvod Správy Fanúšikovia Na štadióne bez vás, na diaľku s vami

Na štadióne bez vás, na diaľku s vami

Snažíme sa vám prinášať čo najviac aj v čase, keď sa nemôžeme stretnúť na štadióne.

Nemôžete chodiť na štadión, no veríme, že mnohí z vás aspoň na diaľku podporujú svoj obľúbený klub. Z našej strany aj zo strany hráčov vám aj za podporu na diaľku patrí veľké poďakovanie. Nie sú to len slová, skutočne cítime, že fandíte Slovanu aj zo svojich domovov a podpora každého jedného a každej jednej z vás nám pomáha.

Aj napriek absencii fanúšikov nepoľavujeme a prostredníctvom klubových médií sa vám snažíme prinášať kompletný informačný servis o dianí v klube. Priebežne sa snažíme prichádzať s novými formátmi článkov, možno ste si všimli, že po vybraných zápasoch sme priniesli úplne nový formát v podobe zaujímavostí, ktoré daný duel priniesol. Odporúčame sledovať aj náš Instagram, kde počas zápasov pridávame príspevky nielen z diania na trávniku, ale aj zo zákulisia.

Na YouTube odporúčame sledovať kanál Slovan TV, kde nájdete zostrihy zo všetkých našich zápasov, pravidelné predzápasové rozhovory s hráčmi aj ich ohlasy po zápasoch.

Chceme, aby ste aj v čase, keď nemôžete ísť na štadión, mohli počas týždňa a najmä víkendu žiť futbalom. Preto aj naďalej na každý domáci zápas vydávame už len výhradne elektronicky bulletin SLOVANISTA, kde nájdete viacero zaujímavostí a rozhovor s vybraným hráčom.

Bulletin vždy deň-dva pred zápasom posielame odberateľom elektronického newslettra (bezplatná registrácia TU) a taktiež ho v deň zápasu zverejňujeme na klubovom webe. A po novom nájdete bulletin na webe v prehľadnejšej a pre čitateľa v pohodlnejšej podobe.

Ďalšou malou novinkou je, že na webe teraz nájdete všetky bulletiny z prebiehajúcej sezóny na jednom mieste.

Už teraz pre vás pripravujeme bulletin na zápas s Nitrou, aby ste tak mohli aj na diaľku zažiť v rámci možností čo najfutbalovejší víkend.

Ďakujeme za vašu podporu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.