Úvod Správy Niké liga Dominik Greif opäť v tréningovom procese

Dominik Greif opäť v tréningovom procese

Pozitívne správy z tábora belasých.

Najlepší hráč uplynulej sezóny sa vrátil do tréningového procesu. Dominikovi Greifovi počas letnej pauzy a prípravy komplikovali život nepríjemné zažívacie ťažkosti, už sa však cíti lepšie a verí, že sa vráti plnej sile.

„Počas tohto týždňa som začal opäť trénovať s mužstvom. Zatiaľ zľahka, keďže výpadok bol pomerne dlhý a náročný. Dnes som sa však už dostal do akcie aj pri streľbe. Teším sa, že som späť,“ povedal Domino.

Jeho výpadok bol zapríčinený nepríjemný zažívacími ťažkosťami. „Na vyšetreniach mi lekári zistili veci, ktoré musím vylúčiť zo stravy. V súčasnosti som na diétnejšej strave, ale cítim sa dobre, i keď som trošku hladnejší, keďže si zatiaľ nemôžem dovoliť jesť v takom objeme ako predtým. Starosť mi robí, že som schudol niekoľko kilogramov. Snáď sa s tým popasujem. Aspoň sa mi bude lepšie skákať, keď som ľahší,“ usmial sa rodený Bratislavčan, ktorý prvé futbalové kroky robil vo Vrakuni, odkiaľ prešiel do Akadémie ŠK Slovan.

Dominik však rázne popiera, že by prechádzal nejako vážnou chorobou alebo by bola akokoľvek ohrozená jeho kariéra. „Asi je dobré, že nesledujem takéto nezmyselné reči, neviem, kde na to ľudia chodia. Nemal som a nemám žiadne vážne ochorenie. Je trochu náročnejšie držať sa upraveného jedálnička a nabrať späť stratenú hmotnosť, no nie je to nič, čo by ma malo do budúcna akokoľvek limitovať. Trénujem s tímom a verím, že čoskoro budem normálne späť na ihrisku. Chcem sa vrátiť silnejší.“

Počas náročného obdobia sa Domino mohol spoľahnúť na podporu rodiny i priateľky, a taktiež sa mu snažili pomôcť kluboví lekári. „Vnímal som podporu zo všetkých strán, či už zo strany mojej rodiny alebo od priateľky a jej rodiny. Pre všetkých to bolo náročné. Veľmi mi však pomohli. Kluboví lekári riešili moju situáciu prakticky 24 hodín denne, brali ma na vyšetrenia a tiež vyvinuli maximálne úsilie pre riešenie problému. Bohužiaľ, niekedy aj pri na pohľad maličkostiach trvá dlhšie, kým sa príde na príčinu a riešenie. Dôležité je, že som späť, a že zatiaľ zvládam návrat do tréningov,“ uzavrel slovenský reprezentant. 

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.