VIDEO: Aj dlhoročný kapitán pozýva na virtuálny zápas!

Virtuálny zápas sa uskutoční už o 13 dní.

Presne 3. mája 2020 oslávi najúspešnejší slovenský klub svoje 101. narodeniny. Na rozdiel od minuloročnej storočnice ich s najväčšou pravdepodobnosťou nebudeme môcť osláviť spoločne, na klubové narodeniny sa však môžeme virtuálne vrátiť na staré Tehelné pole, ktoré ešte raz ožije.

Staré Tehelné pole s neopakovateľnou atmosférou ožije v nedeľu 3. mája o 16:30 virtuálnym zápasom ŠK Slovan – Slavia Praha. Vrátime sa do októbra 1991, keď belasí túžili prelomiť dlhoročné čakanie na titul a vrátiť sa na československý futbalový trón. V jedenástom kole ako lídri tabuľky hostili pražskú Slaviu, nabitú domácimi i zahraničnými hviezdami. Ten večer však ovládla jediná hviezda, a to tá, ktorá žiarila v belasom drese...

Záznam z tohto zápasu, ktorému nechýbalo snáď nič, nebol doteraz odvysielaný a nie je v archíve televízie.

Každý fanúšik, ktorý si zakúpi virtuálnu vstupenku, dostane link na prenos zápasu Slovan – Slavia na YouTube, ďalej predzápasový i pozápasový newsletter, zápasový bulletin, ďakovný certifikát a je v hre o atraktívne ceny. Kúpou vstupenky priamo podporíte klub a taktiež zdravotníkov, konkrétne Kliniku infektológie a geografickej medicíny Univerzitnej nemocnice v Bratislave na vytvorenie zázemia v tzv. bielej zóne a na nákup potrebného materiálu v boji s koronavírusom.

Vstupenky sú v štyroch cenových kategóriách – státie (10 eur), nová tribúna (20 eur), stará tribúna (30 eur) a VIP (100 eur). Držiteľom VIP vstupeniek doručíme knihu o Petrovi Dubovskom a vlajočku Slovana Bratislava.

Vstupenky na sú už v predaji od 10 eur on-line na Ticketmedia.sk.

Každý fanúšik, ktorý si zakúpi vstupenku, získa aj viacero výhod, o ktorých si bližšie prečítate TU.

Vstupenky na virtuálny zápas si už zakúpili reprezentanti Marek Hamšík a Róbert Mak, bývalí hráči Róbert Vittek, Andraž Šporar, Jozef Valachovič, Fabio Nigro či Lukáš Haraslín. Fanúšikom sa cez video-pozdravy prihovorili aj priami aktéri zápasu Alexander Vencel ml., Tomáš Stúpala či Eugen Varga.

Tomáš Stúpala strávil v belasom vrátane mládežníckych kategórií viac než 25 rokov a bol dlhoročným kapitánom tímu. V belasom si pripísal 242 ligových štartov, prispel k zisku federálneho titulu a troch slovenských titulov. Fanúšikovia si ho pamätajú ako spoľahlivého obrancu a 14-násobného slovenského reprezentanta. Vo video-pozdrave sa prihovoril slovanistom a predstavil aj svojho syna ako možného budúceho kapitána po jeho vzore. „Ahojte slovanisti, ako vieme, klub organizuje zápas federálnej ligy so Slaviou. Ak chcete pomôcť klubu, tak si zabezpečte lístky a podporte dobrú vec. Na záver ešte jedna výzva – noste rúško,“ prihovoril sa Tomáš Stúpala.

Eugen Varga nastúpil v súboji so Slaviou v základnej zostave. Dnes pracuje ako tréner v Akadémii ŠK Slovan. „Teraz je ten správny čas, aby sme podporili náš milovaný klub. Spolu sme Slovan,“ hovorí Eugen Varga, ktorý má v belasom na konte 107 štartov a 6 gólov.

Jozef Valachovič síce v čase duelu so Slaviou ešte len štartoval futbalovú kariéru, no pamätá si staré Tehelné pole, kde prispel k zisku titulu v sezóne 2008/09. Bratislavský rodák a 33-násobný slovenský reprezentant už má vstupenku na virtuálny zápas. „Týmto krátkym videom by som vás chcel vyzvať, aby sme v týchto ťažkých časoch spoločnými silami pomohli klubu i Klinike infektológie a geografickej medicíny v Bratislave. Vstupenku som si kúpil aj ja a verím, že spoločne zaplníme staré Tehelné pole. Spoločne to môžeme dokázať, spolu sme Slovan,“ povedal Jozef Valachovič.

Samuel “Pirát“ Krištofič je hviezdou domácej MMA scény a pozorne sleduje počínanie slovanistov. Aj on sa prihovoril fanúšikom. „Chcem vám dať do pozornosti jednu „maličkosť“ a síce, že Slovan pripravuje prenos zápasu so Slaviou zo sezóny, keď získal titul. Môžete podporiť klub kúpou vstupenky, čím pomôžete klubu a budete si môcť vychutnať atmosféru zápasu. Kto máte záujem, chuť a môžete pomôcť, tak pomôžte, a vychutnajte si atmosféru vtedajšieho derby. Ja vás pozdravujem a prajem veľa zdravia, snáď sa čoskoro vidíme aj na bojovom poli,“ vyhlásil Samuel Pirát Krištofič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Názory trénerov po zápase Ligy majstrov UEFA 2024/25 Girona FC – ŠK Slovan Bratislava (2:0).
Dominik sa blysol chytenou penaltou kapitánovi Girony - Stuanimu.
Najbližšie nás v Lige majstrov čaká v novembri domáci zápas s Dinamom Záhreb.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.