Dokument 100 rokov klubu odvysiela TA3 - UŽ DNES!

Unikátny dokument si budú môcť všetci slovanisti pozrieť počas Veľkej noci.

Koncom roka 2019 uzrel svetlo sveta unikátny dokumentárny film 100 rokov klubu, ktorý v takmer hodinovej minutáži pútavou formou mapuje najvýznamnejšie okamihy histórie najúspešnejšieho slovenského klubu.

Nebolo ľahké zachytiť v jednej hodine toľko významných okamihov a úspechov, ktoré ŠK Slovan dosiahol. Tvorcovia však aj vďaka historikovi Tomášovi Černákovi a bardovi slovenskej športovej žurnalistiky Jozefovi Kšiňanovi vytvorili plynulý príbeh, ktorý diváka prevedie celou históriou klubu.

Počas veľkonočných sviatkov sa uskutoční premiéra dokumentu na televíznych obrazovkách. Televízia TA3 odvysiela dokument prvýkrát v nedeľu 12. apríla o 22:30 a následne ešte v pondelok 13. apríla o 9:30 a v utorok 14. apríla o 14:00.

„Už dlhšie sme registrovali žiadosti od ľudí, aby sme dokument ponúkli jednej zo slovenských celoplošných televízií. Chceli sme však ponechať exkluzivitu pre fanúšikov Slovana, ktorí si dokument zakúpili v limitovanej edícii a nebolo by voči nim fér, ak by si kúpili dokument a o pár dní neskôr by bol odvysielaný v televízii. Aj v súvislosti s aktuálnou situáciou, keď futbal zmizol zo štadiónov i obrazoviek, sme sa rozhodli, že dokument bude mať aj televíznu premiéru. Chceme našim fanúšikom aj počas týchto náročných dní dodať pozitívnu energiu, ktorá z tohto unikátneho diela priam vyžaruje. Dokument o storočnici odvysiela celoplošná televízia TA3, ktorá je aj partnerom tohto projektu, počas veľkonočných sviatkov. Veríme, že si slovanisti nenechajú dokument ujsť, zaspomínajú na najvýznamnejšie okamihy našej histórie a prídu v tejto neľahkej dobe na krajšie myšlienky,“ povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Termíny, kedy TA3 odvysiela dokument 100 rokov klubu:

Nedeľa 12. apríla o 22:30

Pondelok 13. apríla o 9:30

Utorok 14. apríla o 14:00

 

Všetky informácie o tom ako si naladiť TA3, nájdete TU

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Názory trénerov po zápase Ligy majstrov UEFA 2024/25 Girona FC – ŠK Slovan Bratislava (2:0).
Dominik sa blysol chytenou penaltou kapitánovi Girony - Stuanimu.
Najbližšie nás v Lige majstrov čaká v novembri domáci zápas s Dinamom Záhreb.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.