Úvod Správy Fanúšikovia Držíme spolu aj v náročnej situácii

Držíme spolu aj v náročnej situácii

Spolu to zvládneme!

V priebehu roka od začiatku novej éry na Tehelnom poli sme si prešli veľkými vzostupmi a radosťou, ale aj okamihmi smútku. Radovali sme sa po krásnom otvorení nového štadióna, pri storočnici, titule, postupe do skupiny Európskej ligy a ligových víťazstvách. Smútili sme pri vypadnutí z Ligy majstrov či kvôli trestom od UEFA, keď dva skvelé zápasy skupinovej fázy nevideli všetci fanúšikovia. V zlom sme sa spojili, v dobrom sme si to ešte viac užili – pretože SPOLU SME SLOVAN, čo sme už neraz dokázali.

Dnes čelíme situácii, akú ešte nikto z nás nezažil. Nielen Bratislava, nielen Slovensko, ale celý svet čelí pandémii koronavírusu. V priebehu niekoľkých dní sa zmenili naše bežné životy, zmenili sa priority a dnes sa nemôžeme tešiť z vecí, ktoré sme predtým považovali za samozrejmé.

Pochopiteľne, v zmysle preventívnych opatrení sa zatvorili aj dvere štadiónov. Nemôžeme sa spoločne stretávať na Tehelnom poli, nemôžeme sa radovať z gólov v sieti súpera a oceniť potleskom pekné akcie nášho mužstva.

Môžeme však urobiť jednu vec. Ako slovanisti môžeme aj v týchto neľahkých chvíľach zostať jednotní, silní a súdržní. Rešpektujme nariadenia, zostaňme doma a keď už ideme von, vezmime si ochranné rúško. Myslime na zdravie seba i svojich blízkych a pomôžme starším ľuďom tak ako to už robia naši fanúšikovia, ktorí im ponúkajú bezplatný dovoz základných potravín. Aj túto situáciu dokážeme zvládnuť, ak budeme spoločne bojovať a navzájom sa budeme podporovať. Pretože nie je umenie byť pokope keď sa darí, skutočne chvályhodné je držať spolu aj v ťažkých časoch.

„Spoločne sme si ako slovanisti prešli aj ťažšími obdobiami, no spoločne sme ťažké chvíle prekonali a neskôr sme sa vždy radovali. Teraz však čelíme situácii, akú ešte nikto z nás nezažil. Každý z nás však môže pridať ruku k dielu. Stále platí, že SPOLU SME SLOVAN, a to vo chvíľach radosti, smútku a taktiež teraz, keď sa nemôžeme radovať z futbalu, ktorým všetci žijeme. Spoločnými silami to môžeme zvládnuť, pokiaľ sa budeme správať zodpovedne, pomáhať si a dodržiavať pravidlá. Viem, že všetkým fanúšikom chýbajú zápasy, pekné akcie, góly a naše víťazstvá. Musíme však spoločne bojovať a spoločne prečkať toto obdobie. Všetci v klube sa snažíme myslieť v rámci možností pozitívne, motivujeme hráčov, trénerov i zamestnancov, aby sme aj v tomto ťažkom období ukázali fanúšikom, že Slovan je stále tu, a že sa môžete spoľahnúť na svoj obľúbený klub. My urobíme všetko pre to, aby sme v deň návratu boli pripravení a potešili vás na štadióne. Sme v tom všetci spolu a všetci môžeme prispieť k tomu, aby sme sa čím skôr opäť mohli radovať z futbalu,“ vyhlásil generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Dnes prvýkrát prezentujeme tri nové grafické vizuály, ktorých cieľom je šíriť osvetu a prispieť k minimalizácii šírenia koronavírusu - #SpoluToZvládneme, #ZostaňDoma a #RúškoNieJeHanba.

V tejto súvislosti sa fanúšikom prihovoril aj tréner Ján Kozák ml. a prostredníctvom videa aj kapitán Vasil Božikov.

„Zdravie je na prvom mieste. Verím, že to všetci spoločne zvládneme, budeme zodpovední a prečkáme aj toto neľahké obdobie. Ak bude každý jeden z nás zodpovedný, o to skôr sa môžeme vrátiť k futbalu, ktorý všetci milujeme. Verím, že s fanúšikmi zažijeme ešte veľa pekných chvíľ na Tehelnom poli,“ povedal tréner belasých.

Aj v situácii, keď sa nehrajú žiadne zápasy, budeme s vami intenzívne komunikovať a ponúkneme vám zaujímavý obsah prostredníctvom oficiálneho webu i Slovan TV. V štádiu riešenia sú aj záznamy zaujímavých zápasov z minulosti, musíme sa však vysporiadať s komplikovanou otázkou autorských práv. Zároveň vám predstavíme hráčov aj z iného pohľadu, než na aký ste boli doteraz zvyknutí. O novinkách na komunikačných kanáloch klubu vás budeme informovať.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.