Úvod Správy Mládež Herná prevaha bez efektivity

Herná prevaha bez efektivity

Starší dorast v prvom jarnom kole remizoval s Podbrezovou 0:0.

Starší dorastenci (U19) počas víkendu vstúpili do jarnej časti sezóny 2019/20. Belasí mali v prvom jarnom stretnutí s Podbrezovou dostatok vyložených príležitostí, aby si pripísali tri body, avšak neboli efektívni a tak získali len bod za remízu 0:0.

„Chýbala nám efektivita, ktorá nás trápila v posledných prípravných zápasoch a nevedeli sme sa s ňou vysporiadať ani v tomto stretnutí. Vypracovali sme si päť vyložených príležitostí, tie najväčšie mali Dominik Dohnanský, Roman Čerepkai či Adam Matoš, no súpera podržal brankár. Počas týždňa sa budeme venovať zakončeniu a verím, že ďalšie zápasy budeme zvládať aj po výsledkovej stránke. Som spokojný s výkonom i prístupom, mali sme veľkú prevahu, súpera sme do ničoho vážnejšieho nepustili a to, čo prešlo, vyriešil debutujúci brankár Hrdina z mladšieho dorastu,“ povedal tréner Vladimír Gála.

Belasí sú v tabuľke tretí so ziskom 36 bodov a skóre 39:21. Strata na druhú Dunajskú Stredu narástla na štyri body a na prvú Žilinu na šesť bodov. Jarná časť je však ešte dlhá a náš starší dorast je naďalej odhodlaný bojovať o najvyššie méty. Najbližšie sa slovanisti predstavia v Nitre. „Súperi nám trochu odskočili, no pozeráme sa na seba, máme pred sebou ešte 15 zápasov a v každom pôjdeme za víťazstvom. Najbližšie ideme do Nitry, ktorá má svoju kvalitu. Verím, že k hernej dominancii pridáme aj potrebnú efektivitu a dosiahneme priaznivejší výsledok než s Podbrezovou,“ doplnil Vladimír Gála.

 

Slovan U19 – I. liga staršieho dorastu

18. kolo

ŠK Slovan – Železiarne Podbrezová 0:0

Zostava Slovana: Hrdina – Valentín, Lacko, Orság, Floriš, Hornyák, Lavrinčík, Čerepkai, Kušnír (60. Rosenberger), Dohnanský, Matoš (81. Lieskovský)

 

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.