Permanentkári sa môžu tešiť na nevšedné zážitky

Poznáme prvých výhercov novej aktivity pre permanentkárov.

ŠK Slovan Bratislava spúšťa nové aktivity pre držiteľov celosezónnych i jarných permanentiek, ktorých cieľom je poskytnúť exkluzívny pohľad do zákulisia a miest, ktoré sú bežne nedostupné. Pred každým domácim zápasom vyžrebujeme dvoch držiteľov permanentiek, ktorí si budú môcť pozrieť pripravenú kabínu, priamo na ihrisku si pozrú rozcvičku nášho tímu, podajú si ruky s hráčmi a zápas si vychutnajú z priestorov VIP Silver* spolu s legendami klubu.

Mená všetkých držiteľov celosezónnych i jarných permanentiek sú v žrebovacom algoritme, ktorý dnes premiérovo spustil Lukáš Pauschek a vyžreboval prvých dvoch šťastlivcov, ktorí sa môžu na zápase s Trenčínom tešiť na jedinečný zážitok. Výhercov sme už kontaktovali, všetci ďalší permanentkári môžu čakať, či sa na nich usmeje šťastie na niektorom z nasledujúcich zápasov.

Permanentkári môžu vyhrať večeru s hráčom

Každý mesiac bude vyžrebovaný jeden permanentkár, ktorého jeden z hráčov pozve na večeru. Fanúšik sa tak bude môcť pri dobrom jedle stretnúť s hráčom a bude ho môcť spoznať z úplne inej stránky, než počas zápasov z tribúny. Po spoločnej večeri vo vybranej reštaurácii hráč fanúšikovi venuje svoj originálny, podpísaný dres.

Jarné permanentky naďalej v predaji

Kúpou jarnej permanentky sa môžete nielen zapojiť do týchto aktivít, ale zároveň získavate v prepočte 1 domáci zápas zdarma a máte garantované aj prípadné domáce semifinále pohára. Bezplatne vám doručíme marcové i júnové vydanie klubového magazínu a v lete budete mať k dispozícii predkupné právo na novú sezónu.

Jarné permanentky ešte v predaji on-line na Ticketmedia.sk.

 

Cenník jarných permanentiek 

Kategória Sektory Cena Zľavnené (deti, dôchodcovia, ZŤP)
Premium A104 - A108 120 € 84 €
I. kategória A101 - A103, A109 - A110, A201 - A203 84 € 59 €
II. kategória B101 - B110, B201 - B209 72 € 50 €
III. kategória C202 - C206, D101 - D106, D205 - D208 60 € 42 €
Kotol (C-sektor) C101 - C104 48 € 34 €
VIP Gold V03 - V05 Gold 1200 € bez zľavy
VIP Silver V05 - V07 Silver 800 € bez zľavy
Deti do 6 rokov vstup zdarma bez nároku na miesto. 
 
Pre deti do 15 rokov, dôchodcov a ZŤP platí zľava 30 %. Zľavnené permanentky sú v predaji na oddelení ticketingu na sekretariáte klubu (Junácka 10, Bratislava), v prípade otázok nás môžete telefonicky kontaktovať na č. 02/44636363 alebo mailom na ticketing@skslovan.com.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.