Úvod Správy Reprezentácia Belasí smerujú do reprezentácií

Belasí smerujú do reprezentácií

Naši hráči budú mať reprezentačné povinnosti.

Počas septembrového asociačného termínu budú mať reprezentačné povinnosti piati hráči z prvého tímu Slovana Bratislava a dvaja naši dorastenci. Belasých čakajú v národných tímoch ďalšie zápasy v rámci kvalifikácie na ME 2020.

Vasil Božikov patrí medzi stálice bulharskej reprezentácie, kde pravidelne nastupuje v základnej zostave. Bulhari sú v A-skupine v náročnej pozícii, na piatom mieste skupiny majú na konte dva body. V sobotu 7. septembra ich čaká prestížny kvalifikačný duel na štadióne Wembley, kde budú čeliť Anglicku. Následne ešte v utorok 10. septembra odohrajú prípravný zápas v Írsku.

Dominik Greif v júni absolvoval svoj reprezentačný debut v „áčku“ v prípravnom súboji s Jordánskom, kde odchytal druhý polčas a pripísal si čisté konto. Aj v novej sezóne 2019/20 potvrdzuje Dominik vzostupnú výkonnosť a jeho pozvánka do slovenskej reprezentácie určite nie je prekvapením. Naša reprezentácia aj s Dominikom Greifom odohrá dva dôležité kvalifikačné duely – najprv v piatok 6. septembra o 20:45 privítame Chorvátsko a v pondelok 9. septembra o 20:45 sa predstavíme v Budapešti proti Maďarsku.

Dávid Holman si v júnovom kvalifikačnom zápase s Azerbajdžanom parádnym gólom otvoril strelecký účet v reprezentačnom výbere. Nechýba ani v nominácii Maďarska na septembrové duely. Maďari sa najprv 5. septembra predstavia v prípravnom zápase v Čiernej Hore a v pondelok 9. septembra odohrajú spomínaný zápas so Slovenskom.

Andraž Šporar bol v posledných dueloch útočníkom číslo jeden v slovinskej reprezentácii, v marcovom súboji s Izraelom prispel presným zásahom k remíze 1:1. Slovinci odohrajú v septembri dva domáce kvalifikačné zápasy, v ktorých môžu oživiť svoju šancu postúpiť na európsky šampionát. V G-skupine sú zatiaľ na štvrtom mieste so ziskom piatich bodov. Slovinci v piatok 6. septembra o 20:45 privítajú Poľsko a v pondelok 9. septembra vyzvú Izrael.

David Strelec je vo veku 18 rokov už stabilným členom reprezentačnej 21-ky, čiže v podstate poskočil o vekovú kategóriu vyššie. Ani teraz nechýba náš mladík v nominácii Adriána Guľu. Slovenská reprezentácia do 21 rokov odštartuje kvalifikačné boje o postup na ME 2021. V úvodnom zápase sa mladí Slováci predstavia 6. septembra o 18:30 v Azerbajdžane.

Alexander Tóth a Filip Lichý z nášho staršieho dorastu si vyslúžili pozvánku do slovenskej reprezentácie do 19 rokov. Slovenská 19-ka odohrá prípravný dvojzápas vo Fínsku (6. septembra o 16:30 a 9. septembra o 17:00).

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.