Úvod Správy Charitatívne projekty V charitatívnej dražbe sa vyzbieralo viac než päťtisíc eur

V charitatívnej dražbe sa vyzbieralo viac než päťtisíc eur

Fanúšikovia si mohli vydražiť dresy, v ktorých slovanisti nastúpili pri príležitosti storočnice.

Belasí nastúpili v domácom zápase so Žilinou v špeciálnych dresoch, ktoré boli doplnené tromi zlatými prvkami – logo „100 rokov,“ rok vzniku klubu a rok 2019, ktorý prináša tri významné udalosti (oslava storočnice, 50. výročie zisku PVP a návrat na Tehelné pole).

Dresy, v ktorých hráči odohrali zápas a taktiež dresy náhradníkov nominovaných na stretnutie so Žilinou, klub venoval do charitatívnej dražby. Fanúšikovia si vydražili osemnásť dresov za úctyhodných 5 161 eur.

Výťažok z dražby je určený na charitatívne účely, polovicu vydraženej sumy venujeme Detskému domovu Bratislava a druhú polovicu OZ Hypotonik, ktoré pomáha v liečbe detských pacientov s hypotonickým syndrómom.

Záujemcovia v priebehu dražby adresovali 711 ponúk. Za najvyššiu sumu bol vydražený dres Andraža Šporara, za ktorý bol fanúšik s nickom „Pejkom“ ochotný zaplatiť 522 eur. Za najlepším ligovým strelcom nasledoval dres Davida Strelca, ten si „Danci21“ vydražil za 408 eur a tretí bol dres Aleksandara Čavriča, ktorý získal „Pejkom“ za 360 eur.

Úspešných dražiteľov sme mailom informovali o spôsobe prevzatia dresov. Stretnutie úspešných dražiteľov s hráčmi, ktorí im dresy osobne venujú a podpíšu, sa uskutoční vo štvrtok o 17:30 v priestoroch VIP na Tehelnom poli.

„V prvom rade sa chceme poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do charitatívnej dražby a zároveň gratulujeme úspešným dražiteľom. Sme radi, že fanúšikovia prejavili o špeciálne dresy zo storočnice taký enormný záujem a takto pomohli dobrej veci. Naši priaznivci opäť ukázali veľké srdce. V priebehu dražby sme zaznamenali viac než sedemsto ponúk, za najvyššiu sumu bol vydražený dres Andraža Šporara, o ktorý sa v závere dražby strhla veľká bitka. Celkový výťažok prekonal hranicu päťtisíc eur. Všetky vyzbierané prostriedky poputujú na charitatívne účely, a to pre Detský domov Bratislava a OZ Hypotonik, ktoré pomáha deťom s hypotonickým syndrómom. Tešíme sa, že sme prostredníctvom tejto dražby mohli pomôcť tým, ktorí to potrebujú,“ vyhlásil marketingový riaditeľ ŠK Slovan Tomáš Straka.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.