Úvod Správy Vstupenky V derby boj o pohárové finále

V derby boj o pohárové finále

Belasých čaká v stredu podvečer odveta semifinále Slovenského pohára.

V stredu o 17.00 h sa odohrá už v poradí tretie aprílové derby dvoch najväčších rivalov. Slovanisti si do odvety vezú remízu 1:1, ktorá sa v Bratislave zrodila po zásahoch Aleksandara Čavriča a Marvina Egha. Pred odvetou sú tak postupové šance otvorené pre oba tímy.

V semifinálovej odvete platí klasická pohárová matematika, čiže gól z ihriska súpera sa počíta za dva. Belasých posunie do finále akékoľvek víťazstvo alebo remíza s minimálne dvomi strelenými gólmi. Pokiaľ sa zopakuje výsledok 1:1, bude okamžite po skončení zápasu nasledovať rozstrel zo značky pokutového kopu.

„Čaká nás veľmi dôležitý pohárový zápas. Musíme rýchlo zabudnúť na posledný ligový duel a vrhnúť všetky sily na pohár. Náš cieľ, ktorým je pohárová Európa, sa nemení. Najschodnejšia cesta vedie cez pohár a urobíme všetko pre to, aby sme postúpili a dostali sa do finále. Povinnosť nám velí postúpiť ďalej a opäť priniesť sebe i fanúšikom radosť z futbalu. Samozrejme, v Trnave nás nečaká nič ľahké, nastúpime proti kvalitnému súperovi v búrlivom prostredí. Na zápas sa čo najlepšie pripravíme a budeme bojovať o postupový výsledok," povedal Róbert Vittek, ktorý v sobotňajšom ligovom stretnutí s Trenčínom odohral druhý polčas a prihral na gól Vukanovi Savičevičovi. Robo Vittek je naším najlepším pohárovým strelcom, v aktuálnej edícii Slovnaft Cupu sa sedemkrát strelecky presadil. 

Vstupenky na zápas si budete môcť zakúpiť v pokladnici pred sektorom hostí v Trnave v deň zápasu od 16.00 h. Cena vstupenky bola organizátorom zápasu stanovená na 10 eur.

 

Fakty z prvého zápasu

ŠK Slovan Bratislava – FC Spartak Trnava 1:1 (1:0)

Gól: 10. Čavrič - 81. Egho

Žlté karty: 21. Holman, 41. de Kamps - 17. Pehlivan, 88. Sloboda

Rozhodovali: Sedlák – Kováč, Chládek

Návšteva: 2141 divákov

Slovan: Šulla – Sekulič, Bajrič, Božikov, Rundič – de Kamps (70. Nono) – Rabiu (84. Hološko), Holman (74. Savičevič) – Čavrič, Šporar, Moha

Spartak: Chudý – Kadlec, Oravec, Godál, Čivič – Sloboda, Pehlivan – Jirka (90. Ofosu), Yilmaz (75. Pekár), Čanturišvili - Egho (88. Lovás)

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.