Úvod Správy Futsal Bratislavské futsalové derby už v piatok večer!

Bratislavské futsalové derby už v piatok večer!

V piatok o 19.30 h sa stretne ŠK Slovan Bratislava s Pinerolou Futsal 1994.

Blíži sa bratislavské derby, súboj dvoch veľkých rivalov a zároveň účastníkov minuloročného finále. Belasí ako obhajcovia titulu privítajú v piatok o 19.30 h v HANT Aréne svojho rivala Pinerolu Futsal. Pre fanúšikov je vstup voľný. Pripravené je pre nich čapované pivo Lobkowicz zadarmo i atraktívna tombola, ktorej výťažok bude určený OZ Deťom pre život.

Belasí sú v lige ako jediní bez prehry a súťaž vedú s trojbodovým náskokom pred Wild Boys Bratislava. Pinerola ako minuloročný finalista vstúpila do sezóny zle, no postupne sa vrátila na víťaznú vlnu. V kádri má štyroch Brazílčanov a vyhrala posledné štyri zápasy, z toho až tri výsledkom 8:1. Pinerola je piata a v základnej časti už zrejme neohrozí postavenie Slovana. Dá sa však očakávať, že v play-off pôjdu oba tímy ďaleko a možno sa opäť stretnú vo finále.

Slovan ešte pod hlavičkou Slov-Matic FOFO v minulej sezóne zdolal Pinerolu vo finále play-off v dramatickej päťzápasovej sérii. V prvom vzájomnom súboji prebiehajúcej sezóny belasí jasne triumfovali 9:1, teraz sa však dá očakávať o poznanie vyrovnanejší súboj.

Vstup na zápas je voľný. Fanúšikovia sa budú môcť občerstviť chutným pivom Lobkowicz, ktoré sa bude čapovať zadarmo. Takisto je pripravená atraktívna tombola, v ktorej budete môcť vyhrať vecné ceny od ŠK Slovan Bratislava, pivovaru Lobkowicz, sortiment od spoločnosti ekaviareň i kvalitné moldavské vína. Výťažok z dražby bude venovaný OZ Deťom pre život, ktoré pomáha deťom bojujúcim s onkologickými ochoreniami.

Pozývame vás na bratislavské derby, ktoré bude ozdobou futsalového diania na Slovensku. Slovan do toho!

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.