Úvod Správy Niké liga Vianoce Joeriho de Kampsa v znamení tréningov

Vianoce Joeriho de Kampsa v znamení tréningov

Joeri de Kamps sa postupne zotavuje zo zranenia a verí, že stihne začiatok zimnej prípravy.

Kým u vás doma už zrejme chystáte dobroty na štedrú večeru, tak Joeri de Kamps bude v Holandsku aj počas Vianoc intenzívne trénovať. Náš defenzívny stredopoliar sa zotavuje po problémoch v panvovej oblasti a robí maximum, aby sa 8. januára hlásil Martinovi Ševelovi na prvom tréningu zimnej prípravy.

Joeri belasým počas jesennej časti citeľne chýbal, keď odohral len šestnásť zápasov a naposledy nastúpil koncom septembra v Myjave. Jeho problémy si našťastie nevyžadovali operačný zákrok, miesto toho zvolil konzervatívnu liečbu. „Cítim sa čoraz lepšie. Pripravujem sa v Holandsku s fyzioterapeutom, ktorý všetky postupy konzultuje s naším realizačným tímom v klube. Ráno mám vždy na programe tréning v telocvični a popoludní trénujem vonku na ihrisku. Popritom absolvujem rôzne procedúry, aby som sa čím skôr dostal do plnej formy,“ povedal 25-ročný rodák z Amsterdamu.

Tréningy má Joeri na pláne samozrejme aj počas Vianoc. Jeho cieľom je stihnúť prvý tréning zimnej prípravy, ktorá sa začína 8. januára. „Každý deň robím maximum, aby som bol čo najlepšie pripravený a aby som mohol odcestovať s tímom na sústredenie do Turecka. Teraz to vyzerá tak, že to stihnem. Verím, že moje telo bude dobre reagovať na náročnejšie tréningy a už sa nevyskytnú žiadne komplikácie.“

V súčasnosti už Joeri trénuje vonku na ihrisku, čo je rozhodne pozitívne a dôležité v postupnej rekonvalescencii. „Ak trénuješ len vnútri, tak si z toho postupne chorý (úsmev). Je skvelé byť konečne vonku a robiť veci s loptou. Treba na to ísť postupne, skúšal som prihrávky, dribling či krátke behy, no budem si toho pridávať viac,“ verí holandský stredopoliar.

Aj počas rekonvalescencie Joeri pozorne sledoval výkony belasých a držal im palce. „Sledoval som zápasy a bol som v pravidelnom kontakte s Mitchellom Schetom. Rovnako pravidelne komunikujem s vedením klubu i realizačným tímom. Verím, že 8. januára sa uvidíme v Bratislave a že budem môcť nabehnúť do tréningového procesu,“ tvrdí Joeri de Kamps, ktorý chýbal aj našim fanúšikom. Tí mu na diaľku vyjadrovali podporu, čo ho veľmi potešilo. „Veľmi si cením, ako sa fanúšikovia o mňa zaujímajú a ďakujem im za podporu. Každý deň robím všetko pre to, aby som sa vrátil späť silnejší!“

Na záver Joeri poprial všetkým slovanistom pekné Vianoce. „Všetkým slovanistom prajem krásne Vianoce a úspešný vstup do nového roka. Fanúšikom želám zdravie a pohodu v kruhu svojich najbližších. Verím, že rok 2018 bude pre nás všetkých krajší a úspešnejší než ten minulý,“ uzavrel Joeri de Kamps. 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.