Úvod Správy Dôležité informácie pre majiteľov permanentiek

Dôležité informácie pre majiteľov permanentiek

Majitelia permanentných vstupeniek z majstrovskej sezóny 2010/11 majú svoje miesta rezervované do 19. júna.

ŠK Slovan Bratislava ponúka majiteľom permanentných vstupeniek aj pred sezónou 2011/12 možnosť kúpiť si permanentku na rovnaké miesto, na ktorom sedávali v predchádzajúcom ročníku. Ticketingový partner klubu spoločnosť Ticketportal poslal všetkým permanentkárom e-mailom rezervačný kód, na základe ktorého si môžu kúpiť permanentnú vstupenku na svoje miesto. Tento kód je potrebné zadať pri kúpe, ktorá je možná cez internet alebo v sieti Ticketportal na Slovensku. Miesta sú rezervované do nedele 19. júna 2011 do 21.00 h. Po tomto termíne budú všetky nevyužité rezervácie zrušené a takéto miesta budú k dispozícii vo voľnom predaji.

Pre majiteľov permanentných vstupeniek, ktorí pri minuloročnej kúpe nezadali svoju e-mailovú adresu, resp. z akéhokoľvek iného dôvodu nedostali rezervačný kód a chcú si kúpiť novú permanentku na svoje miesto, sme v spolupráci s Ticketportalom vytvorili službu na získanie tohto kódu. Stačí, ak na adresu help@ticketportal.sk pošlú e-mailom svoje meno, priezvisko a údaje permanentky z predchádzajúcej sezóny (sektor, rad a číslo sedadla). Na základe týchto informácií im Ticketportal pošle rezervačný kód.

ŠK Slovan odporúča všetkým majiteľom permanentných vstupeniek, aby pri kúpe poskytli spoločnosti Ticketportal svoju platnú e-mailovú adresu. V opačnom prípade pre nich v budúcnosti nemusí byť dostupná možnosť rezervácie svojho miesta pre kúpu permanentiek a vstupeniek na zápasy v európskych súťažiach, ani niektoré ďalšie prémiové služby, ktoré bude ŠK Slovan poskytovať fanúšikom.

Viac informácií o predaji permanentných vstupeniek a novom programe výhod pre ich držiteľov nájdete TU.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.