Úvod Správy V kútiku duše verí v štart proti Andorre

V kútiku duše verí v štart proti Andorre

"Nech sa tréner rozhodne akokoľvek, budem to rešpektovať," povedal Igor Žofčák.

Naposledy nastúpil v národnom tíme ešte v máji 2008, nášho kapitána Igora Žofčáka teda prekvapilo, keď sa ocitol v nominácii na kvalifikačný duel Slovenska s Andorrou. "Pocity sú výborné. Veľmi som sa tešil na tento moment. Dúfam, že si tu dobre zatrénujem a zápas zvládneme," povedal na pondelkovom zraze 28-ročný stredopoliar.

Žofčák nastúpil naposledy proti Turecku. Objaví sa na ihrisku aj teraz? "V kútiku duše v to verím. Nech sa však tréner rozhodne akokoľvek, budem to rešpektovať," vyslovil sa michalovský odchovanec.

Aj keď patrí Žofčák medzi skúsených futbalistov, ktorý ma na svojom konte už tri tituly a každý s iným tímom, v národnom tíme sa predsa len cíti teraz tak trochu ako nováčik. "Nebol som tu poriadne dlho, takže všetko je pre mňa nové. Mám z toho celého obrovskú radosť," vysvetlil kreatívny futbalista.

Igor Žofčák si samozrejme uvedomuje, že za jeho nomináciou stoja aj úspechy celého tímu. V reprezentácii sa ocitol s Filipom Šebom, ktorý sa objavuje v menoslove trénera Vladimíra Weissa so železnou pravidelnosťou. "Samozrejme, je za tým aj to, že sa nám darilo všetkým. Jar bola naozaj fantastická. Až na jeden remízový zápas sme všetky vyhrali. Filipovi aj mne to išlo a nominácia nás teší," poznamenal Žofčák a na záver dodal: "Dôležité bude, aby sme odohrali dobrý zápas, zvládli ho a vyhrali."

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.