Úvod Správy V stredu večer veľká party aj bez belasého hradu

V stredu večer veľká party aj bez belasého hradu

Centrum Bratislavy bude v stredu večer patriť belasým a dobrej nálade.

ŠK Slovan Bratislava pozýva fanúšikov belasých, Bratislavčanov a všetkých ľudí, ktorí chcú spoločne s hráčmi zažiť majstrovské oslavy priamo v centre Bratislavy.

V stredu 25. mája od 20.00 h bude Hlavné námestie patriť belasým farbám.

Prídite osláviť DOUBLE – titul majstra SR i víťaza Slovenského pohára. Majstrovské oslavy vám spríjemní bratislavská hudobná skupina Lojzo a hudobná skupina Belasá Šlachta. Môžete sa tešiť aj na spoločný tanec fanúšikov s hráčmi v štýle Hardbass a ďalšiu show.

Príchod hráčov Slovana a vyvrcholenie osláv sú naplánované na 21.00. Pri odovzdávaní pohára prisľúbil účasť aj primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.

Tešíme sa na vás a veríme, že na námestí sa stretneme v hojnom počete. Zavolajte osláviť titul vašu rodinu, kamarátov a známych.

Náladu nám určite nepokazí ani jedno zmarené prekvapenie, ktorým mal byť Bratislavský hrad osvetlený na belaso. Žiaľ, správca hradu Kancelária Národnej rady SR neudelila nášmu klubu potrebný súhlas. Mrzí nás, že o tomto zámere zbytočne, a predovšetkým negatívnym spôsobom, informovali niektoré médiá.

 
Prinášame vám aj oficiálne stanovisko ŠK Slovan k zamietavému rozhodnutiu kompetentných:

ŠK Slovan Bratislava vyjadruje ľútosť nad rozhodnutím Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky, ktorá nášmu klubu neumožní využiť v rámci osláv zisku majstrovského titulu a Slovenského pohára špeciálne belasé osvetlenie Bratislavského hradu. Toto rozhodnutie však rešpektujeme.

Žiadosť sme podávali s dobrým úmyslom v snahe pripraviť fanúšikom nášho klubu i všetkým Bratislavčanom nevšedný zážitok a aj takýmto spôsobom sa im poďakovať za podporu, ktorou prispeli k mimoriadne úspešnej sezóne zavŕšenej ziskom 20. titulu česko-slovenského či slovenského majstra a 12. triumfom v Slovenskom pohári počas 92-ročnej histórie ŠK Slovan. Bratislavský hrad vnímame ako jeden zo symbolov mesta, ku ktorému sa hrdo hlásime a ktoré tiež reprezentujeme na futbalových trávnikoch. Tak, ako k Bratislave neodmysliteľne patrí jej hrad, tak k nej patrí aj jej klub – ŠK Slovan.

Na Bratislavský hrad sme nechceli premietať žiadne nápisy, symboly či akékoľvek iné posolstvá a sme presvedčení, že takéto osvetlenie počas jediného večera nemohlo v žiadnom prípade znevážiť Bratislavský hrad ako kultúrnu a historickú pamiatku.

Veríme, že aj keď Bratislavský hrad belasý nebude, belasé srdcia všetkých slovanistov vytvoria zo stredajšieho večera nezabudnuteľný zážitok.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.