Úvod Správy Už po zápase strácal hlas

Už po zápase strácal hlas

Podľa Grendela môže za víťazstvo v lige najmä fakt, že na jar sme stratili iba dva body.

Veľkú radosť po zavŕšení double mal stredopoliar Erik Grendel, ktorý si vykričal hlas a s námahou hovoril na spleť mikrofónov pred zástupcami žurnalistickej obce ani nie hodinu po zápase s Dubnicou (3:1).

„Je to prvýkrát, čiže pre mňa ide o niečo neskutočné a užívam si to obrovským spôsobom. Snáď sa dám do stredy dohromady na ďalší zápas,“ uviedol bývalý kapitán reprezentačnej dvadsaťjednotky a dodal: „Dokázali sme všetci, že sme normálni chalani, ktorí vždy hrajú na víťazstvo pre svojich fanúšikov. To sa síce nerodilo ľahko, ale my sme majstri a nikto sa nebude pozerať na to, ako vyzeral dnešný zápas.“

Každého, kto by cez zimnú prestávku povedal, že „belasí“ získajú titul, by považovali za blázna. Slovan Bratislava sa nachádzal na piatej priečke v tabuľke. „Po jeseni nás všetci na čele s médiami zatracovali. Mali ste na to právo, pretože sme boli až na piatom mieste. Zapracovali sme na kondícii, dali sme sa dohromady, scelili sme sa ako mužstvo a vďaka tomu sme majstri,“ poznamenal handlovský rodák.

Slovan nielenže zmazal dvanásťbodový odstup na čelo, ale ešte si aj vybudoval sedembodový náskok. „Môže za to aj slabšia forma Žiliny na jar, no v prvom rade to, že sme stratili iba dva body za remízu s Dubnicou. V ostatných zápasoch sme vyhrali. Myslím si, že zaslúžene sme tam, kde sme,“ vyslovil sa Grendel a na margo osláv už ani nie hodinu po zápase s pomerne zničeným hlasom skonštatoval: „Idem naplno od prvej minúty. Uvidíme, ako to vypáli ráno.“

City išli bokom

Slovan zavŕšil double víťazstvom v 32. kole nad Dubnicou, ktorá je pred posledným kolom na konci pelotónu s dvojbodovým odstupom na jedenáste Košice. Práve na Považí Grendel futbalovo vyrástol a po prvý raz nazrel do Corgoň ligy. „Bolo to pre mňa špecifické. Chlapci mi cez zápas hovorili, aby sme boli pokojní a nehnali sa dopredu. City museli ísť bokom. Boli sme prví v tabuľke a potrebovali sme víťazstvo,“ zakončil špílmacher Slovana.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.