Úvod Správy Pozvánka aj pre nášho kapitána

Pozvánka aj pre nášho kapitána

Minimálne šesť hráčov Slovana si predĺži sezónu na reprezentačných akciách.

Sezóna 2010/11 sa pre náš klub skončí stredajším zápasom 33. kola Corgoň ligy v Dunajskej Strede, ale niektorí hráči ešte nebudú môcť íst na dovolenku.

To, že v nominácii Slovenska na duel kvalifikácie ME 2012 s Andorrou (sobota 4.6. o 20.15 h na Pasienkoch) nebude chýbať autor jediného gólu v prvom vzájomnom súboji týchto tímov Filip Šebo, bolo takmer isté. Pozvánku si však výbornými výkonmi v drese Slovana zaslúžil aj náš kapitán Igor Žofčák. Medzi náhradníkmi je navyše brankár Matúš Putnocký. "Fuuu, už si ani nepamätám, kedy som bol naposledy v reprezentácii. Isté je, že za trénera Weissa je to po prvý raz. Keď sa hráčovi darí, v kútiku duše dúfa, že by ho mohli nominovať. Veľmi ma potešilo, že sa mi to teraz splnilo. Samozrejme neviem, či zasiahnem aj do zápasu. Ak by som dostal šancu, budem sa snažiť odviesť maximum. Určite to nebude ľahké, veď aj v Andorre sa naši so súperom poriadne natrápili," povedal nám Igor Žofčák a zároveň dodal, že reprezentačný zraz zatiaľ nemá v jeho úvahách prioritu: "Liga sa ešte neskončila. V sobotu nás čaká mimoriadne dôležitý zápas s Dubnicou, takže myslím predovšetkým naň. Chceme sa čo najlepšie pripraviť, aby sme posledný krok k vytúženému titulu zvládli."

V porovnaní s "áčkom" bude dvojnásobný počet slovanistov v reprezentácii do 21 rokov. Našim mladíkom sa už skončila prípravná fáza a v piatok 3. júna o 18.00 h odohrajú v Zlatých Moravciach prvý zápas kvalifikácie ME tejto vekovej kategórie proti Lotyšsku. Tréner Ivan Galád si do kádra vybral aj obrancov Kristiána Kolčáka a Lukáša Pauscheka, stredopoliara Filipa Kissa a útočníka Ákosa Szarku.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.