Úvod Správy Grendel: Druhé polčasy máme lepšie

Grendel: Druhé polčasy máme lepšie

Erik Grendel: „Myslím si, že sme vynikajúco pripravení po fyzickej stránke a to nám prináša ovocie.“

Aj keď prvý polčas utorkovej dohrávky 30. kola s Trnavou (3:0) sa skončil bez gólov, po troch presných zásahoch Filipa Šeba po zmene strán sme zvíťazili rozdielom triedy a pred druhou Senicou si vybudovali dve kolá pred koncom štvorbodový náskok.

„Pokiaľ vládali s nami behať, ťažko sa nám dostávalo do šancí. Cez prestávku sme si v kabíne povedali, že musíme hrať trpezlivo, trochu zlepšiť pohyb, dať si skôr loptu od nohy a šance prídu. Tak sa napokon aj stalo. Strelili sme tri krásne góly a zápas sme si užívali až do konca,“ uviedol stredopoliar Erik Grendel.

Na margo slabšieho výkonu v úvodnom dejstve handlovský rodák doložil: „Počas celej jari mávame prvé polčasy slabšie. V mnohých zápasoch sme do prestávky neskórovali a až po zmene strán sme súperov prevalcovali. Myslím si, že sme vynikajúco pripravení po fyzickej stránke a to nám prináša ovocie.“

O triumfe rozhodol troma presnými zásahmi kanonier Šebo, ktorý s osemnástimi gólmi kraľuje bok po boku so senickým Ondřejom Smetanom tabuľke strelcov. „Tešíme sa z Filipovej streleckej potencie. Všetci budeme radi, pokiaľ sa stane kráľom strelcov,“ uviedol bývalý kapitán reprezentačnej dvadsaťjednotky.

Pokiaľ Slovan v sobotu zdolá Dubnicu, na Pasienkoch vypuknú majstrovské oslavy. „Momentálne si užívame toto víťazstvo. Musíme dobre zregenerovať a poctivo sa pripraviť na ďalší zápas, pretože Dubnica hrá o holý ligový život a nič nám nedá zadarmo,“ zakončil Erik Grendel.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.