Úvod Správy Šebo o červených kartách: Nie je čo riešiť

Šebo o červených kartách: Nie je čo riešiť

Filip Šebo: „Keď stoja desiati hráči na vlastnej polovici, tak to naozaj nemá nič spoločné s futbalom.“

V prvom polčase sme nevyužili gólové šance. Víťazstvo v Prešove (2:0) sa zrodilo až po prestávke. „Bol to veľmi ťažký zápas, ako zakaždým v Prešove. Vydreli sme to, pretože sme nehrali tak, ako sme chceli. Chvalabohu nás podržal Igor Žofčák, ktorý premenil pokutový kop. Potom sme už kontrolovali zápas až do konca,“ skonštatoval po stretnutí Filip Šebo.

Reprezentačný útočník opäť hýril aktivitou a víťazstvo sa zrodilo aj vďaka jeho prínosu. Najskôr nasledovala penalta a červená karta pre Heindenreicha práve po súboji s naším kanonierom a v závere ešte po kontakte s ním išiel predčasne pod sprchy aj Baran. „Nie je čo riešiť. V obidvoch prípadoch to boli poslední obrancovia, ktorí ma sfaulovali v čistej šanci. Po správnosti nasledovali červené karty,“ poznamenal bratislavský rodák.

Tri body sú doma a dve kolá pred koncom majú „belasí“ pred druhou Senicou jednobodový náskok a utorkový zápas s Trnavou k dobru. „Každé víťazstvo je pre nás dôležité. Dá sa povedať, že každý duel je ako finále. Musíme vyhrávať, a potom sa s určitosťou budeme radovať z titulu,“ doplnil Filip Šebo.

Prešov počas celého zápasu myslel iba na defenzívu, do šancí sa prakticky nedostával. „Rozhodla kvalita kádra. Boli sme lepší ako Prešov. Súper bránil so všetkými hráčmi. Keď stoja desiati hráči na vlastnej polovici, tak to naozaj nemá nič spoločné s futbalom. Čakal som od Tatrana oveľa viac,“ uviedol hráč so skúsenosťami z Rakúska, Škótska a Francúzska.

Aby sa spoločne tešili

Hráči Slovana Bratislava sa rozhodli zaplatiť fanúšikom autobusový výjazd do Prešova. „Je to normálna vec v každej európskej lige. Oni pomáhajú nám, my im a pevne dúfam, že sa budeme na konci súťaže všetci spoločne tešiť,“ vyslovil sa Filip Šebo.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.