Úvod Správy K vstupenke na Michalovce získaš vstupenku aj na Slovnaft Cup

K vstupenke na Michalovce získaš vstupenku aj na Slovnaft Cup

Fanúšikovia získajú v cene vstupenky na nedeľňajší ligový zápas s Michalovcami aj vstupenku na štvrťfinále Slovnaft Cupu proti Trenčínu.

Slovanisti chcú na víťazstvá s Prešovom a v šlágri nad Trenčínom nadviazať aj v treťom jarnom zápase. V nedeľu 5. marca od 17.30 h privítajú Michalovce, s ktorými doma v najvyššej súťaži zatiaľ nestratili ani bod. ŠK Slovan Bratislava pripravil pre fanúšikov zaujímavú akciu. Priaznivci, ktorí prídu belasých podporiť na duel s Michalovcami, získajú v cene zápasovej vstupenky aj vstupenku na štvrťfinále Slovnaft Cupu proti Trenčínu, ktoré je na programe v stredu 8. marca od 18.00 h na Pasienkoch.

Vstupenky na pokladniciach

Fanúšik, ktorý si v pokladnici štadióna zakúpi vstupenku na zápas s Michalovcami, má v jej cene zahrnutú aj vstupenku na pohárový súboj s Trenčínom. Priaznivec po zaplatení vstupného na pokladnici dostane jednu vstupenku na zápas s Michalovcami a druhú na štvrťfinále Slovnaft Cupu proti Trenčínu.

Vstupenky v predpredaji

Priaznivci, ktorí si vstupenky na ligový súboj s Michalovcami chcú zaobstarať cez predpredaj.sk, majú taktiež v cene zápasového vstupného zahrnutú aj vstupenku na pohárový súboj s Trenčínom. Stačí, ak s platnou vstupenkou z predpredaj.sk prídu do pokladnice, kde im bude automaticky vydaná jedna vstupenka na zápas proti Trenčínu. 

Permanentky

Držitelia permanentných vstupeniek majú vstup na pohárový zápas s Trenčínom zahrnutý v cene permanentky.

Srdečne vás pozývame na zápas 22. kola Fortuna ligy s Michalovcami (nedeľa 5. marca od 17.30 h) ako i na štvrťfinále Slovnaft Cupu proti Trenčínu (streda 8. marca od 18.00 h).

SLOVAN DO TOHO!

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.