Úvod Správy Ak budeme hrať svoju hru, nemáme sa čoho obávať

Ak budeme hrať svoju hru, nemáme sa čoho obávať

Marko Milinkovič: „Ak budeme aj naďalej pokračovať v nastúpenom trende, pôjdeme naplno, nemáme sa čoho obávať.“

Počas stredajšieho programu Corgoň ligy mal náš tím voľno, a tak hráči mohli sledovať prehru hlavného konkurenta v boji o titul FK Senica na pôde Dukly Banská Bystrica (2:3).

„Pozeral som sa skôr na zápas Košice - Dubnica, ale trochu som videl aj z duelu v Senici,“ skonštatoval krídelník Marko Milinkovič a ďalej dodal: „Je to pre nás veľká výhoda, no my sa od začiatku jarnej časti pozeráme iba na seba. Robili sme tak aj vtedy, keď sme nám chýbalo dvanásť bodov. Uvedomovali sme si, že musíme vyhrať každý zápas. Iní súperi nás nezaujímali. Teraz máme jednobodový náskok a zápas k dobru. Je to veľmi dobré. Najskôr musíme vyhrať v Prešove, potom doma zdolať Trnavu. Keď zdoláme tieto dve mužstvá, bude rozhodnuté.“

V sobotu nás čaká duel na pôde Prešova. V prípade víťazstva sa „belasí“ udržia na čele tabuľky. „V stredu som stihol zhliadnuť aj kúsok z ich stretnutia so Žilinou. Tatran dobre bránil, jeho hráči veľa nabehali. Takto budú hrať aj v sobotu proti nášmu mužstvu. Žilina rozhodla zápas až v úplnom závere. Chceme vyhrať,“ rezolútne zavelil bývalý srbský reprezentant do 21 rokov.

Prešov vedie bývalý trénera Slovana Bratislava Ladislav Pecko. „Budú špeciálne motivovaní, ale my musíme myslieť len na seba, vyhrať, následne zvládnuť dohrávku s Trnavou. Potom môžeme byť pokojní a s chladnou hlavou dohrať záver súťaže,“ uviedla zimná posila Slovana z Košíc.

Nech však nastúpi Prešov akokoľvek nabudený, kvalita je na strane Slovana. „Sme vo výbornej forme, na jar sme stratili len dva body s Dubnicou. Ak budeme aj naďalej pokračovať v nastúpenom trende, pôjdeme naplno, nemáme sa čoho obávať,“ zakončil Marko Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.