Úvod Správy Ďalší veľký zápas už cez víkend

Ďalší veľký zápas už cez víkend

V piatok pokračuje predpredaj lístkov na finále Slovenského pohára, nepremeškajte príležitosť na ďalší krásny futbalový zážitok.

V nedeľu o 13.30 h budú futbalisti ŠK Slovan Bratislava obhajovať v Banskej Bystrici proti MŠK Žilina triumf v Slovenskom pohári. Po fantastickom víťazstve v Senici sú hráči odhodlaní spraviť všetko pre to, aby aj na Štiavničkách mohli spolu so svojimi fanúšikmi po záverečnom hvizde oslavovať. Tešíme sa na ďalší výborný futbalový zážitok a veríme, že pri ňom nebudete chýbať ani vy a ako dvanásty hráč belasých pomôžete mužstvu vybojovať Slovenský pohár po dvanásty raz v klubovej histórii.

Pripomíname, že vstupenky pre fanúšikov Slovana budú v predpredaji ešte v piatok 6. mája od 15.00 do 18.00 h v pokladni č. 2 na Pasienkoch zo strany Polusu a k dispozícii budú aj pred zápasom priamo v Banskej Bystrici v pokladni vyhradenej pre priaznivcov nášho klubu. Všetkým fanúšikom však odporúčame využiť už predpredaj v Bratislave, aby si tak mohli vychutnať nedeľňajší výlet do Banskej Bystrice bez zbytočných starostí s obstarávaním vstupeniek na poslednú chvíľu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.