Úvod Správy Šebo: Už to nepustíme!

Šebo: Už to nepustíme!

Filip Šebo: „Kvôli tomuto trénujeme celý rok ako divé svine. Verím, že sa nám to všetko teraz vráti.“

Víťazstvo v sobotňajšom šlágri 29. kola Corgoň ligy nad Senicou (2:1) znamená, že Slovan Bratislava je po prvý raz na jar prvý v tabuľke. „Už to nepustíme,“ dušoval sa po stretnutí strelec víťazného gólu Filip Šebo a dodal: „Kvôli tomuto trénujeme celý rok ako divé svine. Verím, že sa nám to všetko teraz vráti.“

„Belasí“ sa po stretnutí ešte dlho tešili s fanúšikmi, ktorí na Záhorí obsadili celý sektor hostí a vytvorili pre naše mužstvo prakticky domáce podmienky. „Je to nádhera, je to pekné. Myslím si, že diváci sa bavili. Boli sme lepší a zaslúžili sme si toto víťazstvo.“

Do vedenia išli pritom domáci. V prvom polčase sa peknými nožničkami presadil Jaroslav Diviš, po prestávke vyrovnal striedajúci Mario Božič a v 88. min zavŕšil trojbodový zisk práve Šebo: „Víťazstvo sa nerodilo ľahko. Ukázali sme, že máme silnú psychiku. Výsledky 1:0 nás tak posilnili, že dnes sa to odzrkadlilo v poslednom góle,“ uviedol bratislavský kanonier, ktorý strelil pätnásty tohtosezónny presný zásah a vyrovnal sa vedúcemu Seničanovi Ondřejovi Smetanovi.

Hoci Slovan prehrával, víťazstvo si rozhodne zaslúžil. „Myslím si, že v druhom polčase sme podali najlepší výkon na jar. Ukázali sme silu nášho kádra. Možno sa viacerí čudovali, že v posledných stretnutiach vyhrávame len o jeden gól, no presvedčili sme všetkých o tom, že aj takéto triumfy nás posilňujú. Podarilo sa nám otočiť priebeh zápasu. Vďaka patrí úplne všetkým, pretože sme hrali fantasticky. Mario prišiel ako striedajúci hráč a dosiahol nádherný gól. Potom som dostal fantastickú prihrávku od Karima Guédého, ktorú som jednoducho musel využiť. Celý tím, aj hráči z lavičky, dokázali, že sme veľmi silní,“ vyhlásil 27-ročný strelec.

Filip Šebo o zisku troch bodov nepochyboval. „Osobne som veril až do konca zápasu, že vyhráme. Hecoval som spoluhráčov, pretože v prvom polčase sme tak trochu zaspali. Prebrali sme sa až krátko pred prestávkou. Počas nej bolo trochu dusno v kabíne, ja osobne som tiež trochu vybuchol, za čo by som sa mal ospravedlniť. Verím, že gól to napravil a všetci chalani v kabíne to pochopia,“ zakončil hráč so skúsenosťami z rakúskej, škótskej i francúzskej najvyššej súťaže.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.