Úvod Správy Splnili cieľ

Splnili cieľ

Milan Ivana: „Som spokojný, na ihrisku som sa cítil dobre. Škoda, že sa mi nepodarilo niektoré situácie vyriešiť lepšie a nedostal som sa ku koncovke“

Sobotňajší duel 28. kola s Ružomberkom (1:0) sa niesol skôr v znamení bojovnosti ako futbalovej krásy, no naši chlapci boli spokojní so splnením predzápasových ambícií.

„Do zápasu sme išli s cieľom vyhrať a priblížiť sa Senici na rozdiel dvoch bodov, aby mal stredajší zápas oveľa väčší náboj. Splnili sme to, zvíťazili sme, môžeme vysloviť spokojnosť,“ povedal po stretnutí útočník Milan Ivana a dodal: „Na súpera sme boli dobre pripravení, dali sme rýchlo gól. Škoda, že nasledujúce náznaky šancí sme nepremenili na ďalší, mohlo to byť pokojnejšie.“

Trojbodový presný zásah vyústil z nacvičeného signálu už v druhej minúte, keď akciu po osi Marko Milinkovič – Igor Žofčák – Filip Šebo zakončil posledný menovaný. Ďalšie góly už neprišli. „Myslel som si, že to bude jednoduchší zápas, no nakoniec sa ukázalo, že môžeme byť radi aj za najtesnejšie víťazstvo,“ chlapsky priznal 27-ročný rodák z Kálnice.

Čím bol teda Ružomberok nepríjemný? „Hrali dôsledne v obrane. Pod trénerom Jurkemikom sa zdvihli a každý tím bude mať problém proti ním skórovať. Sú dobre organizovaní v zadných radoch, odohrali kvalitný zápas,“ uviedol bývalý reprezentant do 21 rokov.

Milan Ivana sa opäť predstavil v základnej zostave, čo niekdajšieho zakončovateľa Trenčína, Slovácka a Slavie Praha potešilo. „Som spokojný, na ihrisku som sa cítil dobre. Škoda, že sa mi nepodarilo niektoré situácie vyriešiť lepšie a nedostal som sa ku koncovke,“ zakončil Ivana.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.