Úvod Správy Predaj vstupeniek na finále už dnes

Predaj vstupeniek na finále už dnes

Špeciálny balíček so vstupenkou a tričkom v predaji už na derby.

Pred niekoľkými minútami dorazili vstupenky na finálový zápas Slovenského pohára na Slovan!

Dovoľujeme si vás informovať, že už dnes si budete môcť zakúpiť vstupenky na finálový pohárový zápas v Trnave medzi našim Slovanom a AS Trenčín, ktorý sa odohrá 29.4. o 20:30

Špeciálny balíček na finále

Vstupenky sa budú predávať v balíku so špeciálnym tričkom vo výhodnej cene 12 €. Na finále musí byť každý v sektore Slovana ako pravý belasý fanatik v štýlovom tričku. Veď všetci vieme, že finále je sviatok!


Predaj dnes už na štadióne

Na dnešnom zápase sa budú v akreditačnom stánku priamo v areáli vedľa fanshopu predávať celé balíčky, avšak fanúšik dostane zatiaľ iba samotnú vstupenku. Dodávateľ nám prisľúbil, že už v pondelok budú k dispozícii pre všetkých slovanistov aj pamätné finálové tričká.

Ten fanúšik, ktorý si zakúpi vstupenku v balíku na finále v cene 12 € už dnes, si bude môcť tričko vyzdvihnúť od pondelka v predpredaji vstupeniek na štadióne Pasienky. Od pondelka budú k dispozícii už kompletné balíky (vstupenka + fešácke tričko). O presnom čase predaja vás budeme informovať v najbližšom čase. Tí fanúšikovia, ktorí si zakúpia vstupenku už dnes a nestihnú si tričko vyzdvihnúť počas budúceho týždňa v predpredaji ,nemusia zúfať. Tričká si budú môcť vyzdvihnúť aj priamo v Trnave pred sektorom hostí.

Týmto sa chceme aj vopred poďakovať fanúšikom za pochopenie.

Preprava na finále

Fanúšikovské zoskupenie Ultras Slovan organizuje špeciálny vlak na finále Slovenského pohára. Cena lístka do vlaku (tam a späť) stojí 8 Eur. Vstupenku do špeciálneho vlaku si môžete zakúpiť cez Predpredaj.sk . Viac informácii o špeciálnom vlaku nájdete na www.ultrasslovan.sk .
Pre tých fanúšikov, ktorým vlakové spojenie nebude vyhovovať, sa klub pokúša zabezpečiť klubové autobusy. Informácie o klubových autobusov prinesieme ihneď, ako budeme mať zabezpečeného prepravcu.

Na záver

Neostáva nám už nič iné než zvolať: Každý belasý fanatik bude 29.4. v Trnave na finále, pretože zaspievať si v malom Ríme: „Pohár je náš!“ je viac ako čokoľvek iné.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.