Úvod Správy Bratislavský samosprávny kraj sa stal komunitným a rozvojovým partnerom ŠK Slovan

Bratislavský samosprávny kraj sa stal komunitným a rozvojovým partnerom ŠK Slovan

Významná spolupráca v oblasti výchovy a vzdelávania prostredníctvom športu.

Na významnej spolupráci v oblasti výchovy a vzdelávania prostredníctvom športu sa ŠK Slovan Bratislava dohodol s Bratislavským samosprávnym krajom. Výsledkom dohody je uzatvorená zmluva o spolupráci, ktorej predmetom je „Výchova a vzdelávanie prostredníctvom športu“.

Vďaka tejto spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom získa náš klub finančné zdroje, ktoré budú slúžiť na naplnenie predmetu zmluvy a tým sa Bratislavský samosprávny kraj zaradil medzi významných partnerov nášho klubu s titulom „Komunitný a rozvojový partner ŠK Slovan“.

„V posledných rokoch sme troška zabudli práve na významný fenomén športu, ktorým je výchova a vzdelávanie prostredníctvom športu. Šport sa pri súčasnom konzumnom spôsobe života postupne dostal na perifériu záujmu spoločnosti, čo sa odzrkadľuje aj na záujme mládeže o šport.   ŠK Slovan Bratislava bol v minulosti najväčšou liahňou špičkových futbalistov, preto som presvedčený, že zmluva o spolupráci medzi Bratislavským samosprávnym krajom a ŠK Slovan Bratislava je zárukou nadviazania na túto tradíciu. Verím, že v našej akadémii pri vytvorených podmienkach budú vyrastať futbalové talenty, ktoré budú vytláčať z našich ihrísk priemerných zahraničných legionárov. Účasť slovenského reprezentačného mužstva na ME vo Francúzsku,  by mala byť tou najväčšou motiváciou pre našu mladú generáciu.“ zdôraznil význam novej spolupráce športovo-marketingový riaditeľ Richard Trutz.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.