Úvod Správy Na derby aj súťaže pre fanúšikov

Na derby aj súťaže pre fanúšikov

Neváhaj, zapoj sa do súťaží počas derby a vyhraj!

Možnosť zasúťažiť si na derby zápase ŠK Slovan Bratislava – FC Spartak Trnava budú mať všetci fanúšikovia priamo na štadióne. Počas derby zápasu sú pre fanúšikov pripravené dve súťaže od partnerov klubu Bauhaus a Futbaltour.sk .

Súťaž s Bauhausom – streľba na bránku!

Postav si loptu na značku pokutového kopu a vystreľ priamo do jedného z troch otvorov na plachte nainštalovanej na bránke a vyhraj!

Pravidlá súťaže sú jednoduché. Pred zápasom budú do hľadiska vhodené tri loptičky. Fanúšikovia, ktorí loptičky chytia, sa automaticky stávajú súťažiacimi o hodnotné ceny od spoločnosti Bauhaus.

Každý súťažiaci bude mať tri pokusy v streľbe na bránku, pričom jeho cieľom je trafiť otvor na plachte umiestnenej na bránke. Vyhráva ten, kto bude mať viac úspešných striel do otvorov na plachte. V prípade, že súťažiaci budú mať rovnaký počet „gólov“, rozhoduje umiestnenie gólov do jednotlivých otvorov – čím vyšší otvor je zasiahnutý, tím je pravdepodobnejšia možnosť výhry.

Poprosíme fanúšikov, ktorí si chytia pred začiatkom zápasu loptičku, aby sa v 40.minúte dostavili pod VIP priestory, kde si ich organizátor súťaže vyzdvihne.


Vyfandi si zájazd na ME vo futbale s Futbaltour!

Pred zápasom proti Spartaku Trnava sa na štadióne uskutoční aj súťaž o zájazd na Majstrovstvá Európy vo Francúzsku pre 2 osoby, so spoločnosťou Futbaltour. Princíp je jednoduchý, stačí navštíviť promostánok najlepšieho predajcu športových zájazdov Futbaltour, odfotiť sa ako najlepší fanúšik slovenskej reprezentácie, získať najväčší počet hlasov v súťaži, ktorá potrvá do konca mája a zájazd je tvoj!

Táto aktivita bude k dispozícii už hodinu a pol pred zápasom, tzn. od 16.25 a bude umiestnená pri stánku Fanshop, pod svetelnou tabuľou. Zároveň si každý, kto sa zapojí do súťaže odnesie fotku od profesionálneho fotografa.

Navštív FB event k podujatiu alebo pozri album so súťažnými fotografiami!


Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.