Úvod Správy V generálke jednoznačný triumf nad Sencom

V generálke jednoznačný triumf nad Sencom

ŠK Slovan Bratislava v generálke jednoznačne uspel nad Sencom 6:0, štyri rany strelili belasí v priebehu desiatich minút.

ŠK Slovan Bratislava si bez problémov v generálke poradil s druholigovým Sencom, keď ho zdolal rozdielom triedy 6:0. O dva góly sa postarali Vittek a Kubík, po jednom pridali Priskin a Kotula.

Na záver prípravy si slovanisti zmerali sily s druholigovým Sencom a celkom naplnili predzápasové očakávania o tom, že pred začiatkom jarnej časti sa víťazne namotivujeme na blížiaci sa súboj s Trenčínom. Belasí boli od začiatku aktívnejší, no v úvodnej desaťminútovke sa do úspešného zakončenia nedostali. Gólové šance na seba ale nenechali dlho čakať a po jasnom faule v šestnástke hostí nariadil rozhodca pokutový kop. Loptu si na biely bod postavil náš kanonier Róbert Vittek a skúsene poslal loptu do siete. Ešte do prestávky dokázal ten istý hráč zvýšiť skóre, keď v 38. min poslal loptu do seneckej siete po druhý raz v stretnutí. Do kabín tak mužstvá šli za dvojgólového vedenia Slovana.

Po zmene strán sa ale vrece s gólmi roztrhlo naozaj naplno. Už v 53. min nedokázala obrana hostí pokryť Priskina, ktorý zvýšil na 3:0. V extrémnej rýchlosti sa hneď o minútu neskôr dokázal presadiť František Kubík. Na neho si ale Senčania nedali pozor ani v 56. min a jasný náskok Slovana sa zrazu zmenil na päťgólový. Streleckú desaťminútovku zavŕšil v 63. min presným zakončením Juraj Kotula, ktorý dorážal strelu Kubíka. Slovan bol aj naďalej aktívny, stále držal loptu na svojich kopačkách a súpera v zásade nepúšťal do žiadnych šancí. Belasým sa tak podarilo generálku doviesť po výsledku 6:0 do víťazného konca a už o týždeň ich v sobotu o 15:45 čaká dôležitý súboj s priebežným lídrom ligovej tabuľky z Trenčína.

ŠK Slovan Bratislava – ŠK Senec 6:0 (2:0)

Góly: 20. Vittek (z pok. kopu), 38. Vittek, 53. Priskin, 54. a 56. Kubík, 63. Kotula

Zostava Slovana: Hrubeš – Kotula (73. Laczkó), Saláta, Sekulič, Zreľák – Simovič (67. Savičevič), Scott (80. Kopičár) – Priskin (85. González), Kubík (90. Šefčík), Milinkovič (77. Podaný) – Vittek

Nikki Papavasiliou: "Ukázali sme, že herne sme na tom veľmi dobre. Som spokojný s výkonom celého mužstva, so strelenými gólmi, aj s nasadením. Noví hráči sa v Slovane rýchlo adaptovali a verím, že budú pre mužstvo platní. Veľmi ma teší aj výkon Adama Zreľáka, ktorý nastupoval na ľavej strane obrany a môžeme ho tam kedykoľvek použiť."
 

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.