Úvod Správy Mikuláš s čertom na Slovane

Mikuláš s čertom na Slovane

V nedeľu na poslednom domácom zápase so Žilinou je pripravených pre fanúšikov niekoľko zaujímavých aktivít.

Už v nedeľu je na programe 19. kolo Fortuna ligy, ktoré bude zároveň posledným zápasom Slovana v jesennej časti. O 14.00 h privítajú belasí mužstvo MŠK Žilina, ktorá momentálne figuruje na treťom mieste ligy, hneď za Slovanom. Pre fanúšikov bude zároveň pripravených množstvo zaujímavých súťaží.

Mikulášske aktivity pre fanúšikov

Posledný domáci zápas jesennej časti proti MŠK Žilina bude v znamení Mikuláša. Pre fanúšikov klub pripravil dve zaujímavé aktivity. Tí najmenší sa môžu tešiť na Mikuláša s Čertom priamo na štadióne a fanúšikovia akéhokoľvek veku sa budú môcť zapojiť do súťaže „Mikulášska strela s Fotolabom“.

Mikuláš s čertom priamo na štadióne

Pozor! Pozor! Mikuláš spolu s Čertom zavítajú na Slovan. Deti fanúšikov Slovana sa môžu tešiť na Mikuláša s Čertom, ktorí prídu pozdraviť deti a odovzdať im mikulášske balíčky počas polčasovej prestávky zápasu so Žilinou. Obaja sa prihovoria k deťom priamo z hlavného ihriska a následne rozdajú všetkým deťom balíčky plné sladkostí. Preto určite zostaňte s deťmi počas polčasovej prestávky na tribúnach, aby aj vaše deti sa stretli s Mikulášom.

Mikulášska strela s Fotolabom

Pre troch šťastlivcov spomedzi fanúšikov je pripravená Mikulášska súťaž v rýchlosti strely na bránku. Pred začiatkom zápasu budú vyhodené tri loptičky medzi fanúšikov, ktorých majitelia sa stanú účastníkmi polčasovej súťaže na hlavnom ihrisku. Do brány bude nainštalovaný merač rýchlosti strely, ktorý presne zachytí strely súťažiacich. Každý zo súťažiacich bude mať dva pokusy a ten najlepší sa bude počítať. Všetci súťažiaci získajú suveníry od ŠK Slovan a partnera Fotolab, no a víťaz získa špeciálny balíček suvenírov.
Zároveň srdečne pozývame všetkých fanúšikov belasých na slávnostný krst publikácie z Edície Belasých Legiend o Karolovi Joklovi. Začiatok krstu je v deň zápasu o 12:15 v priestoroch Business štadióna Pasienky.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.