Dôležité informácie pre fanúšikov cestujúcich do Belehradu

ŠK Slovan Bratislava informuje svojich fanúšikov, ktorí plánujú cestovať na prvý zápas 3. predkola Európskej ligy 2010/11 Crvena Zvezda Belehrad – ŠK Slovan

ŠK Slovan Bratislava oznamuje svojim fanúšikom, ktorí plánujú cestovať na prvý zápas 3. predkola Európskej ligy 2010/11 Crvena Zvezda Belehrad – ŠK Slovan, že vstupenky do sektora hostí budú predávať zástupcovia ŠK Slovan v deň zápasu – vo štvrtok 29.7. na označenom mieste v hoteli Holiday Inn Belgrade, ul. 74 Spanskih Boraca, 11070 Belehrad od 10.00 do 14.00 h. Cena vstupeniek je 10 eur. Každý fanúšik obdrží pri zakúpení vstupenky informácie o organizovanom odchode priaznivcov Slovana autobusmi a autami na štadión Crvenej Zvezdy. Presun organizuje srbská polícia, ktorá bude fanúšikov Slovana sprevádzať na štadión a rovnako aj po zápase z Belehradu.
 
Srbská polícia odporúča fanúšikom Slovana, aby sa najmä z dôvodu vlastnej bezpečnosti pohybovali pred zápasom po Belehrade v menších a čo najmenej nápadných skupinách a riadili sa pokynmi polície. V meste i priamo na štadióne budú platiť sprísnené bezpečnostné opatrenia. Na štadión je zakázané vnášať zbrane, akékoľvek ďalšie nebezpečné predmety a pyrotechniku. Osoby pod vplyvom alkoholu alebo omamných látok nebudú na štadión vpustené. ŠK Slovan Bratislava želá svojim fanúšikom šťastnú cestu, bezproblémový pobyt v Belehrade a hodnotný športový zážitok. Veríme, že priaznivci belasých aj na európskom fóre opäť potvrdia, že sú tým pravým dvanástym hráčom svojho tímu. V prípade potreby môžete kontaktovať zástupcov klubu na telefónnom čísle 0915/770 159, prípadne 0918/700 707 a 0918/700 708.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasí získali prvý bod v UEFA Youth League.
V akej zostave dnes nastúpia belasí?
Výkop zápasu so Gironou je dnes o 16:00.

Neprehliadnite

Zaži to najlepšie z historického okamihu! Vychutnaj si jedinečnú atmosféru prvého domáceho zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov proti Manchestru City.
Nový fanshop bude otvorený nasledovne:

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.