Úvod Správy Slovan má nového kapitána, s prípravou panuje spokojnosť

Slovan má nového kapitána, s prípravou panuje spokojnosť

Cez víkend odohrá Slovan ďalší prípravný zápas proti rakúskemu mužstvu LASK Linz.

V sobotu 14. februára o 15:00 nás vo Viedni čaká prípravný zápas proti rakúskemu Linzu. Po sérii atraktívnych súbojov s českými tímami a následnom dvojstretnutí v Slovinsku tak pripravenosť belasých overí aj rakúska futbalová škola. Pre nášho súpera ide o generálku pred začiatkom jarnej časti, takže sa nepochybne bude hrať vo veľkom nasadení a v rýchlom tempe.

„Je to pre nás ďalší z rady prípravných zápasov. Dúfam, že nás dobre preverí a zahráme si proti kvalitnému súperovi, ktorý odhalí naše slabiny,“ povedal tréner Jozef Chovanec, ktorý je s doterajším priebehom prípravy spokojný: „Zatiaľ môžem vyjadriť spokojnosť s prístupom hráčov aj s výsledkami a nasadením. Zatiaľ nám všetko vychádza podľa predstáv a ani zranení nemáme veľa. Verím, že to takto bude pokračovať, pretože na hlbšie hodnotenia bude čas až po tom, čo sa rozbehne liga.“

Rozhodnutá je vraj už aj otázka nového kapitána belasých.

„Mužstvo si jednohlasne zvolilo za kapitána Maťa Dobrotku a jeho zástupcom bude Dušan Perniš. Ako asistenti boli ustanovení Gorosito a Saláta,“ informuje o novinkách lodivod belasých.

 Príprava má grády a potvrdzujú to aj slová hráčov, ktorí dostávajú riadne do tela.

“Tento rok sme zvolili úplne netradičný model a pripravovali sme sa najmä v domácich podmienkach. Myslím si, že všetko prebehlo podľa našich očakávaní a môžeme si len zaželať, aby to tak šlo aj nadalej,” vraví tréner Chovanec.

Prípravný zápas LASK Linz - ŠK Slovan sa odohrá bez prítomnosti verejnosti. Klub LASK Linz nás o tejto skutočnosti informoval s odôvodnením, že sa nehrá na ich vlastnom štadióne a z toho dôvodu nedokáže zabezpečiť organizáciu zápasu za prítomnosti divákov.



 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.