Úvod Správy Do začiatku jari musíme byť kvalitne pripravení

Do začiatku jari musíme byť kvalitne pripravení

„Zápasy v Slovinsku neboli jednoduché. Slovinci majú veľmi kvalitné mužstvo a ťažko sa proti nim presadzovalo," povedal Kornel Saláta.

Sústredenie v Slovinsku vyšlo na jednotku a okrem dvoch výhier si slovanisti odniesli aj pocit dobre vykonanej práce. Dve merania síl s domácim FC Koper skončili našimi víťazstvami a už teraz sa môžeme tešiť na záver zimnej prípravy a následný štart jarnej časti.

„Zápasy v Slovinsku neboli jednoduché. Slovinci majú veľmi kvalitné mužstvo a ťažko sa proti nim presadzovalo. Náš zápas bol vyrovnaný a je skvelé, že sa nám podarilo ho vyhrať,“ povedal Kornel Saláta.

Doterajšie výsledky počas zimnej pauzy budia odôvodnené nádeje na nový jarný štart. Je ale samozrejmé, že ich netreba preceňovať.

„Myslím si, že zimná príprava zatiaľ prebieha tak ako má. Je super, že sme doposiaľ prehrali iba raz a darí sa nám aj strieľať góly. Do začiatku jari a prvého súboja so Žilinou už nezostáva veľa času. Je potrebné, aby sme ho využili čo najlepšie a doladili všetky herné činnosti tak, aby sme na jar vykročili pravou nohou,“ znejú slová Kornela Salátu, ktorý by mal na jar patriť k ťahúňom našej defenzívy.

Najbližší súboj nás čaká už v sobotu 14. februára o 15:00 v Rakúsku proti LASK Linz. Ide teda o ďalšieho atraktívneho zahraničného konkurenta, ktorý by nás mal dobre preveriť.

„S rakúskym futbalom zatiaľ nemám veľa skúseností. Neviem preto ani veľmi, čo od nich čakať. Zatiaľ som si iba zbežne pozrel tabuľku, na ktorom sú mieste. Bude to ale bez pochýb dobrá príprava, v ktorej si opäť budeme môcť vyskúšať rôzne herné činnosti,“ hovorí 30- ročný bek Slovana.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.