Úvod Správy Ďalší týždeň prípravy odštartoval mediálny tréning

Ďalší týždeň prípravy odštartoval mediálny tréning

Komunikácia je jednou z kľúčových súčastí povolania profesionálneho futbalistu. Na tom, ako ju dobre zvládnuť, sa v Slovane začalo intenzívne pracovať.

Futbalisti Slovana Bratislava pokračujú po návrate z krátkeho sústredenia v Česku v príprave na jarnú časť sezóny. V pondelok mali zverenci Jozefa Chovanca v pláne dva tréningy, ten predpoludňajší však nebol tradičný na ihrisku či v posilňovni. Ich kroky mierili do VIP priestorov na Pasienkoch, kde im zástupcovia oddelenia marketingu a PR Tomáš Straka so Stanislavom Kramaričom predstavili nové pravidlá komunikácie, ktoré náš klub vypracoval pre zlepšenie fungovania v tejto oblasti.

Hráči, rozdelení na dve skupiny, si vypočuli, ako správne vystupovať v médiách a na verejnosti. Súčasťou prezentácie boli aj názorné príklady správnej a nesprávnej komunikácie s novinármi, fanúšikmi či prostredníctvom sociálnych sietí.
 
„Nosiť dres Slovana je veľká zodpovednosť. Chceme, aby hráči dobre reprezentovali náš klub nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Máme veľký záujem na tom, aby správne komunikovali s novinármi a fanúšikmi. V minulosti sa vyskytli prípady, keď to tak celkom nebolo. Práve preto sme sa rozhodli spraviť pre nich takýto mediálny tréning, ktorý im ukázal spôsob, akým komunikácia funguje v súčasnom profesionálnom futbale. Dnešná prezentácia bola len začiatkom dlhodobého procesu. Určite na ňu nadviažu ďalšie aktivity, ktorými sa budeme snažiť hráčov vzdelávať a viesť ich správnym smerom,“ povedal generálny riaditeľ Slovana Dušan Tittel.
 
Pre niektorých hráčov belasých bola dnešná prezentácia novinkou. Iní, najmä tí, ktorí v minulosti pôsobili v zahraničí, sú už predsa len ostrieľanejší. Všetci si však odniesli dôležité poznatky, čo potvrdil aj brankár Dušan Perniš: „Takéto mediálne tréningy, aký sme absolvovali dnes, určite nie sú na škodu, práve naopak. Výrazne môžu pomôcť predovšetkým mladším hráčom, ktorí len získavajú prvé skúsenosti s rozhovormi a s novinármi. Samozrejme, aj my starší sa vždy niečo nové naučíme.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.