Úvod Správy Slovanisti želajú šťastný nový rok

Slovanisti želajú šťastný nový rok

Prečítajte si novoročné želania od Františka Kubíka, Samuela Štefánika a Erika Čikoša.

ŠK Slovan Bratislava želá všetkým priaznivcom, fanúšikom, sponzorom i podporovateľom úspešný nový rok 2015. K tomuto želaniu sa pridávajú i zástupcovia kabíny belasých:

František Kubík: "Všetkým slovanistom chcem zaželať krásneho Silvestra a šťastný Nový rok. Nech má každý v novom roku hlavne veľa zdravia a šťastia. Nuž a Slovanu želám mnoho úspechov, v tejto sezóne najmä obhajobu titulu a zisk pohára. Verím, že dôjde ku konsolidácii výkonov a budeme úspešnejší ako vlani."

Samuel Štefánik: "Všetkým fanúšikom, ale aj hráčom a členom realizačného tímu chcem zaželať hojné sviatky a úspešný nový rok. Všetkým želám, aby sa im darilo ešte lepšie ako vlani a aby im Slovan robil svojou hrou radosť. Určite hovorím za všetkých hráčov, ak poviem, že nám najviac záleží na tom, aby sme prilákali divákov späť do hľadiska. Na to budeme potrebovať najmä dobré výkony a tie želám všetkým belasým počas celého nového roka."

Erik Čikoš: "Rád by som slovanistom zaželal do nového roku veľa lásky, šťastia a zdravia. Nech sa im darí vo všetkom, čo podniknú a aby bol rok 2015 pre nich úspešný.
Všetci v Slovane veríme, že sa nám podarí dohnať stratu, ktorú máme na čelo tabuľky, aj keď tých bodov je dosť. Myslím si, že to by pre nás malo byť novoročné predsavzatie."

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.