Úvod Správy Trojbodový záver jesene by znamenal tretiu priečku

Trojbodový záver jesene by znamenal tretiu priečku

"Chceli by sme nadviazať na úspešné zápasy a jeseň zakončiť víťazstvom," vraví Marko Milinkovič.

Po dvoch víťazstvách za sebou je nálada v tíme opäť o čosi veselšia a hoci výkony proti Banskej Bystrici, či Zlatým Moravciam neboli optimálne, priniesli želaných šesť bodov. Teraz už zostáva iba posledný jesenný krok. Ten bude bez pochýb najťažší, pretože Slovan si už v nedeľu zmeria sily s odvekým rivalom z Trnavy.

„Každý úspešný zápas je v momentálnom stave mužstva veľkým plus. Potrebujeme zlepšenie výkonov, no body nás veľmi tešia. Proti Zlatým Moravciam sa nám podarilo nadviazať na úspech proti Banskej Bystrici a teraz to treba zopakovať,“ znejú slová Marka Milinkoviča, ktorý posledný duel rozhodol dvomi presnými zásahmi.

Najväčšie slovenské derby je vždy niečím výnimočným a tentoraz ukončí jesennú ligovú časť. Dohrávka 14. kola Fortuna ligy bude veľmi dôležitá a hráči si to uvedomujú.

„Už od skončenia zápasu s ViOn-om sa sústredíme iba na posledný duel sezóny. Vieme, že proti Spartaku to nebude nič jednoduché, ale chceme uspieť. Vieme totiž, že ak získame tri body, môžeme zimovať na treťom mieste. Inak nás súper môže predbehnúť,“ vraví dvojgólový strelec z posledného stretnutia.

Trnava je súperom iného rangu ViOn, či Banská Bystrica. Na čo si budú musieť slovanisti dávať pozor?

„V poslednom čase stále dostaneme nejaký hlúpy gól a ten nám rozhodí koncepciu. Aj keď sa dostaneme do vedenia, tak namiesto potvrdzujúceho zásahu príde poľavenie. Na to si musíme dať pozor a hrať až do úplného konca naplno, pretože v záveroch často robíme zbytočné chyby,“ dodal Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.