Úvod Správy Mohol to byť aj ľahší duel

Mohol to byť aj ľahší duel

"Našou špecialitou za posledné mesiace ale je, že aj z relatívne jednoduchého zápasu si spravíme kovbojku," hovorí Dušan Perniš.

Po zápase so Zlatými Moravcami v podstate platí to isté ako po triumfe nad Banskou Bystricou. Prvoradé sú tri body a tie sú pripísané v tabuľke. Na predvedenej hre ešte treba veľa pracovať.

„Momentálne potrebujeme najmä body a sme radi, že ich máme. Našou špecialitou za posledné mesiace ale je, že aj z relatívne jednoduchého zápasu si spravíme kovbojku. To sme potvrdili aj teraz,“ povedal Dušan Perniš, ktorý sa popri Markovi Milinkovičovi stal hrdinom zápasu.

Zlatomoravčania sa v druhom dejstve dostávali do mnohých šancí. Neraz boli blízko gólu a päť minút pred záverečným hviezdom dokonca naozaj vsietili kontaktný zásah.

„Pred druhým polčasom sme si hovorili v podstate to tradičné, čo stále. Poďme do toho zodpovedne, nepodceníme súpera. Je tam ale jedenásť hláv a nie každá k tomu pristúpi podľa povedaného,“ vraví Perniš, ktorý dodáva, že najdôležitejšie sú momentálne tri body.

Pred zimou je na čom pracovať. Azda najviac to potrebuje premieňanie šancí.

„Keď zahráme dobre v obrane a dostaneme sa do nejakej šance, my ju skrátka nepremeníme. Toto bude treba v zime poriadne prerobiť. Mali sme vyložené tutovky, po ktorých mohlo byť po zápase. Gól ale ani z nich nepadol,“ nerozumie danému stavu Dušan Perniš.

V závere mali hostia sedem minút na vyrovnanie. Z objektívneho pohľadu treba pripustiť, že nebyť Perniša, mohlo sa to stať.

„Samozrejme, že na vás v takých chvíľach padne nervozita. Súper má šance a môže vyrovnať. My sme svoje nepremenili. Ako hovorím, je ťažké k tomu povedať niečo viac. Asi to je v hlave, lebo inak sa to už nedá povedať. Musíme na tom pracovať,“ dodal skúsený gólman Slovana.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.