Úvod Správy Bojovať ďalej

Bojovať ďalej

"Na futbal je už poriadna zima. Aj také zápasy však bývajú," vraví Erik Grendel.

Ďalšie sklamanie, ale aj prísľub zlepšenia. Asi tak sa dá vnímať súboj s Young Boys Bern, ktorý slovanisti prehrali 1:3. Zlepšením bol bez pochýb výkon, tak isto aj prvý strelený gól. Celý duel ale veľmi ovplyvnili nevyužité šance belasých, ktorých mali dosť od začiatku až do konca. Z toho si treba vziať ponaučenie i pred súbojom s Banskou Bystricou.

„V zápase proti Bernu, ale v podstate v poslednej dobe stále nás na kolená zráža fakt, že vôbec nepremieňame svoje šance. Proti udrie súper a je po zápase. Po stretnutí s YB by som ale chcel pochváliť celé mužstvo za to, že sme bojovali až do poslednej minúty. Tentoraz nám nemôže nik nadávať. Snažili sme sa,“ povedal Erik Grendel.

Už vo štvrtok bolo v Bratislave okolo nuly a to nie je práve najfutbalovejšie počasie. V nedeľu sa síce bude hrať prakticky po obede, avšak očakávať výrazne teplejšiu klímu v strede Slovenska by asi bolo naivné.

„Aj na ihrisku je hráčovi poriadne chladno. Naposledy som mal prsty omrznuté ešte v šatni po zápase. Aj s takýmito situáciami sa ale hráč musí vysporiadať. Iné to nebude ani v nedeľu,“ vraví tvorca hry Slovana Bratislava.

Aké ďalšie ponaučenie si môžu hráči odniesť do nadchádzajúceho stretnutia? Je ním jednoznačne fakt, že prvým gólom sa zápas nekončí.

„Páčilo sa mi, že sme nedali hlavy dole a nezostali sme zaskočení a sklamaní. Bojovali sme naďalej a to je cesta. Hneď potom prišiel Soumahov gól, ktorý si určite zaslúžil. Takto chceme hrať aj proti Banskej Bystrici. Ak by sa aj niečo stalo, netreba prestať hrať, ale bojovať ďalej,“ dodal Erik Grendel.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.