Úvod Správy Rozhodli lacné góly

Rozhodli lacné góly

"Mali sme tam momenty, ktoré boli pozitívne a dá sa z nich vziať príklad do ďalšej práce," povedal Marko Milinkovič.

Pred posledným domácim súbojom v Európskej lige ťahal Slovan za sebou dve veľmi nepriaznivé série. Tú menej dôležitú síce „belasí“ pretrhli (dokázali streliť prvý gól v Európskej lige), avšak aj naďalej zostávajú bez bodového zisku.

„Myslím si, že v prvom polčase hrali chalani dobrý futbal. Mali sme tam momenty, ktoré boli pozitívne a dá sa z nich vziať príklad do ďalšej práce. Opäť ale prišli aj obrovské chyby v defenzíve, následne lacné góly a to rozhodlo. Toto si musíme rozobrať a do budúcnosti zmeniť,“ povedal Marko Milinkovič, ktorý do zápasu nabehol desať minút pred koncom.

„Či odohrám celé stretnutie, alebo nastúpim až v závere, chcem mužstvu pomôcť. Aj z lavičky sa snažím byť nápomocný, ako to len ide. Som trénerovi vďačný za každú príležitosť na trávniku,“ hovorí srbský legionár v službách Slovana.

Milinkovič vybiehal do hry za stavu 1:3 a v tom čase už mal súper opäť aj pozemnú prevahu.

„Tréner mi povedal, aby som skúsil oživiť hru smerom dopredu. Stále ale bolo veľmi dôležité, aby sme si dávali pozor na zadné vrátka. V takýchto súbojoch sa nikdy nesmiete pustiť do bezhlavého útočenia, aj keď prehrávate. Inak to bude debakel,“ uvedomuje si skúsený stredopoliar.

V čase Milinkovičovho príchodu už nebolo jednoduché zvrátiť výsledok. Ako aj sám hovorí, je potrebné sa sústrediť aj na to, aby mužstvo neodišlo z debaklom.

„Ja sa vždy snažím myslieť pozitívne. Nech je výsledok akýkoľvek a nech je aj akýkoľvek stav. Do hry som ale šiel na necelých desať minút. To už bolo dosť málo času. Chcel som pomôcť aspoň nejakou prihrávkou alebo gólom,“ dodal na záver Marko Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.