Úvod Správy Druhopolčasové trápenie

Druhopolčasové trápenie

"Po inkasovaní sme sa už nevedeli vzchopiť. To bolo očividné," znejú slová Samuela Štefánika.

Slovanistom sa nepodarilo nadviazať na úspešné vystúpenia v Slovnaft Cupe a duel s Myjavou nedotiahli do bodového konca. O všetkom rozhodol jediný gól, ktorý padol v 61. min do našej siete.

„Futbal sa hrá na góly a tie padajú väčšinou zo šancí. V prvom polčase sme si ich vypracovali niekoľko a mali sme ich aj využiť. To sa nám ale nepodarilo. Po zmene strán bolo našich gólových príležitostí menej, nehrali sme už tak ako sme chceli. Súper dokázal vsietiť jeden gól a zvíťazil,“ vyjadril sa po nešťastnom súboji Samuel Štefánik.

Druhé polčasy sú pritom pre Slovan v poslednom čase akési zakliate. Tréner hovorí o nedostatku emócii, Igor Žofčák o deke, ktorá v nich padne na hlavu hráčov.

„Myslím si, že nám veľmi uškodil gól súpera. Bez neho by sme azda hrali ďalej to, čo sme chceli a vypracovali by sme si lepšie pozície. Po inkasovaní sme sa už nevedeli vzchopiť. To bolo očividné,“ hovorí Štefánik.

Od úvodu stretnutia bolo badať, že Slovan nechce spraviť chybu a sústredí sa na pozornú obranu. Možno to niekedy uškodilo efektnosti hry, ale efektivita v prvom polčase bola výborná. Súper sa do šancí nedostával. Myjava sa snažila hrať rovnako, pre ňu typicky a jedna gólovka jej po obrovskej chybe v našich zadných radoch vyšla.

„Myjava je ťažký súper, s ktorým nie sú ľahké zápasy. Vedia výborne brániť a to potvrdili aj v nedeľu. Vyrážali do rýchlych protiútokov a jeden z nich vyšiel. To by nebola katastrofa, ale my sme boli vpredu úplne bezzubí,“ dodal na záver Samo Štefánik.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.